Ευχαριστήριο του Συλλόγου Φίλων Περιβάλλοντος Καστοριάς προς την Ολ. Τελιγιορίδου - OlaDeka

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Φίλων Περιβάλλοντος Καστοριάς προς την Ολ. Τελιγιορίδου

Την βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς, Ολυμπία Τελιγιορίδου, ευχαρίστησαν οι Φίλου Περιβάλλοντος Καστοριάς στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτάς τους που πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα και δημόσια ως Δ/ση του Συλλόγου, την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου που με τις άοκνες προσπάθειες εκ μέρους της , και τις επανειλημμένες συναντήσεις μας , αλλά και με την σημαντική συμβολή του Γεν. Γραμματέα της αποκεντρωμένης Δ/σης Ηπείρου και Δυτ. Μακεδονίας κ. Βασ. Μιχελάκη , συντονιστήκαμε και είχαμε αυτό το θετικό αποτέλεσμα ώστε να είναι σε θέση να ανακοινώσει η κ. Τελιγιορίδου σε ότι αφορούσε τα 3 κτίσματα του βουνού , που με την απόφαση του Υπουργείου Περιβάλλοντος , επιτέλους περιήλθαν μετά από 40 χρόνια στον Σύλλογο Φίλων Περιβάλλοντος Καστοριάς επιτέλους οριστικά … ( Το Αναψυκτήριο του Προφήτη Ηλία , το Αναψυκτήριο του Αγίου Αθανασίου , και το κτήριο της δεξαμενής , όπου στεγάζονται και τα γραφεία του Συλλόγου μας ) …

Ένα ΔΩΡΟ που δεν κερδήθηκε τυχαία , αλλά με ΑΓΩΝΑ …….. Σίγουρα θα ησύχασαν οι ψυχές όλων αυτών των Καστοριανών που κουβάλησαν στην πλάτη τους πέτρα πέτρα ώστε να κτισθούν όλα αυτά τα κτήρια στο βουνό της Καστοριάς μας !!!

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria