Βίτσι: Δείτε τα ονόματα στις πίστες! Φώφη, Ντινογιάννης,Αρκούδα (χάρτης) - OlaDeka

Βίτσι: Δείτε τα ονόματα στις πίστες! Φώφη, Ντινογιάννης,Αρκούδα (χάρτης)

Πώς πήραν τα ονόματά τους οι τρεις πίστες του Χιονοδρομικού Κέντρου – Ποιοι αγώνες θα γίνουν φέτος

Κατά γενική ομολογία Χιονοδρομικό Κέντρο στο Βίτσι παρόλο που ένα μικρό κέντρο, είναι ιδανικό για να χορτάσει κανείς σκι, αφού η αναμονή στα λιφτς είναι μικρή.

Διαθέτει τρεις πίστες σκι, παιδική πίστα-αρχαρίων και πίστα snowboard, ενώ αυτήν την περίοδο ετοιμάζεται ένα από τα καλύτερα snowpark.

Οι τρεις πίστες σκι του Χιονοδρομικού Κέντρου Οξυάς-Βιτσίου είναι:

Ντινογιάννης: Η κεντρική πίστα 1000 μ. μέτριας δυσκολίας. Το όνομα δόθηκε για να τιμηθούν δύο αθλητές του ΣΧΟΚ που έφυγαν πρόωρα, τον Ντίνο Κολλάρα και τον Γιάννη Κεχαγιά. Κάθε χρόνο οι πρώτοι επίσημοι αγώνες που πραγματοποιούνται στο Βίτσι είναι αφιερωμένοι στη μνήμη τους.

Φώφη: Η αριστερή πίστα 1400 μ. εύκολη. Πήρε το όνομά της από μια μικρή αλεπουδίτσα που την είχε στέκι και περίμενε κάθε μέρα από τους ανθρώπους του ΣΧΟΚ να της φέρουν φαγητό.

Αρκούδα: Η δεξιά είναι η μεγαλύτερη πίστα 1.850 μ. με διαδρομή πολύ εύκολη. Το πρώτο τμήμα της είναι πέρασμα αρκούδας και κάθε χρόνο όταν ανεβαίνουν στο Βίτσι τα μέλη του ΣΧΟΚ για να ξεκινήσουν τις προετοιμασίες για να είναι έτοιμο το χιονοδρομικό να υποδεχθεί αθλητές και επισκέπτες, βλέπουν στο χιόνι πατημασιές από αρκούδα.

Οι επίσημοι αγώνες που έχουν προγραμματιστεί για φέτος στο πλαίσιο του  Εθνικού Πρωταθλήματος Χιονοδρομίας της Ε.Ο.Χ. είναι:

25 -26 Φεβρουαρίου Διεθνείς Αγώνες FIS Παίδων-Κορασίδων

 4 – 5 Μαρτίου Αγώνες Snowboard FIS και μαζί οι Πανελλήνιοι Αγώνες. Ταυτόχρονα η ΟμίχληCrew θα διοργανώσει Διαγωνισμό Snowboard και Free-Style.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria