ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ - ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΓΟΥΝΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΓΑΣΗ ΔΗΜ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΔΗΚΑ - OlaDeka

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ – ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΓΟΥΝΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΓΑΣΗ ΔΗΜ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΔΗΚΑ

Συμφωνεί ο Δήμαρχος – Αναμένεται ψήφιση στο δημοτικό συμβούλιο της ερχόμενης Παρασκευής

Σάρκα και οστά αποκτά η προσπάθεια της Ν.Ε. επιτροπής Καστοριάς αναφορικά με την πρόταση μεταφοράς δημοσίων υπηρεσιών σε δημόσια κτίρια, για να μην συνεχίσουν να επιβαρύνουν τον δημόσιο τομέα, άρα και τον Έλληνα φορολογούμενο πολίτη, με μεγάλα χρηματικά ποσά για πληρωμή ενοικίων σε ιδιώτικούς χώρους όπως γίνεται μέχρι σήμερα εδώ και πολλά χρόνια. Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς ζήτησε τη έγγραφη σύμφωνη γνώμη των κλαδικών φορέων της γούνας.

Όλοι οι φορείς απέστειλαν γραπτώς την απόφαση τους να στηρίξουν την αλλαγή χρήσης του κτιρίου στο οποίο στεγάζεται σήμερα η ΕΔΗΚΑ Α.Ε. έτσι ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την αξιοποίηση του κτιρίου με την στέγαση δημοσίων υπηρεσιών που θα μεταφερθούν σε αυτό.

Τα απαντητικά έγγραφα των φορέων γνωστοποίησαν σήμερα τα μέλη της Ν.Ε. στον δήμαρχο Καστοριάς, ο οποίος δήλωσε ότι συνηγορεί και ο ίδιος ως εκπρόσωπος του δήμου με το όλο σκεπτικό και ανέλυσε σε αποκλειστική συνέντευξη στο oladeka.com το γιατί πιστεύει ότι πρόκειται για μία κίνηση η οποία συμβάλλει ουσιαστικά και αντικειμενικά στην εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος και για το λόγο αυτό το θέμα οδηγείται στο δημοτικό συμβούλιο όπου αναμένεται να αποφασιστεί η απαραίτητη αλλαγή χρήσης του συγκεκριμένου κτιρίου.

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ – ΠΑΓΩΝΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΙΔΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Εκτός όλων των άλλων ραγδαίων εξελίξεων, σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες του oladeka.com σε εξέλιξη βρίσκεται η εφαρμογή της ρήτρας που έχει υπογραφεί από μισθωτή και υπουργείο οικονομικών για την στέγαση της εφορίας. Σύμφωνα λοιπόν με αυτές τις πληροφορίες, αναμένεται σύντομα η ενεργοποίηση αυτού του όρου που αναφέρει ότι εάν βρεθεί δημόσιο κτίριο για την στέγαση της εφορίας, τότε παύει να ισχύει η μίσθωση και η υπηρεσία μεταφέρεται άμεσα (στο διάστημα ενός μήνα) στον ανευρεθέντα δημόσιο χώρο.

Λίγο μετά την αποκλειστική συνέντευξη συντάχθηκε πρόσκληση για το δημοτικό συμβούλιο της Παρασκευής 3 Φεβρουαρίου:

Σας προσκαλούμε την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 14:00, να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Καστοριάς (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου) σε τακτική συνεδρίαση, για συζήτηση και λήψη απόφασης στο θέμα:

«Έκφραση απόψεων του Δήμου Καστοριάς περί αλλαγής ή μη της χρήσης του Δημοπρατηρίου – Εκθετηρίου (ΕΔΗΚΑ) Α.Ε., για τη συστέγαση δημοσίων υπηρεσιών».

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

Γεώργιος Παπαδόπουλος

ne-syriza-dimos-kastorias

eog-edika

 

seg-edika

 

profitis-ilias

 

1-302fc722cf

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria