Πυροβολισμοί έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ - Τραυματίστηκε αστυνομικός - OlaDeka

Πυροβολισμοί έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ – Τραυματίστηκε αστυνομικός

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣ

Συνελήφθησαν οι ληστές

Ελαφρά είναι τραυματισμένος, σύμφωνα με το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, ο αστυνομικός που δέχθηκε τα πυρά του ένοπλου στις 6.18 το πρωί, εξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στην οδό Χ. Τρικούπη

 αστυνομικός βρίσκεται στα επείγοντα του 401 στρατιωτικού νοσοκομείου, όπου δέχεται τις περιποιήσεις των γιατρών, και σύμφωνα πάντα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, έχει τραύματα πιθανόν από θραύσματα, στην κοιλιακή χώρα και τον μηρό.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης της επίθεσης πυροβόλησε από μικρή απόσταση τρεις φορές, πιθανότητα με καλάσνικοφ, εναντίον του λεωφορείου των ΜΑΤ, όπου επέβαινε η πρωινή διμοιρία που μόλις είχε αναλάβει υπηρεσία, αλλάζοντας τη νυχτερινή βάρδια.

Δύο σφαίρες τρύπησαν το παρμπρίζ του λεωφορείου, ενώ μια καρφώθηκε στο κτίριο του ΠΑΣΟΚ. Ο ένοπλος πιθανότητα βγήκε από την οδό Αραχώβης και αφού πυροβόλησε τρεις φορές, διέφυγε προς την περιοχή των Εξαρχείων. Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη από τις αστυνομικές δυνάμεις, ενώ έχουν περισυλλεγεί τρεις κάλυκες του όπλου της επίθεσης που βρέθηκαν στην οδό Χ. Τρικούπη 57 και θα μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Ο δράστης αναζητείται, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί αν ήταν μόνος του ή συμμετείχαν και άλλα άτομα.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης, σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, έκανε λόγο για δολοφονική επίθεση και ανακοίνωσε ότι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, θα μεταβεί στο νοσοκομείο για να επισκεφθεί τον τραυματία αστυνομικό.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria