Μια διαφορετική ανακοίνωση για το κλείσιμο σχολείων

Του Βασίλη Κωνσταντίνου

rp_SXOLEIA_XIONIA.jpg
Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Μια διαφορετική ανακοίνωση για το κλείσιμο σχολείων

Οι ακραίες καιρικές συνθήκες όπως το ολικό μείον είναι πράγματι λόγος για την μη λειτουργία των σχολείων αυτές τις μέρες. Το ότι δεν δουλεύουν όμως τα όλα!! τα σχολεία είναι όπως και να το δούμε μια «αποτυχία».

Το κλείσιμο των σχολείων είναι πανεύκολο και το κάνει ο καθένας.Τι χρειάζεται κάποιος να βγάλει μία ανακοίνωση μιας σελίδας ότι κλείνουν τα σχολεία (είναι τυποποιημένη μόνο η ημερομηνία αλλάζει!) Το άνοιγμα όμως θέλει δουλειά, προετοιμασία, προνοητικότητα συνεργασία..τσαγανό με λίγα λόγια ένα σύστημα που λειτουργεί.

Κατά βάση από τους διευθυντές ΔΔΕ,ΔΠΕ, σχολείων, τους υπεύθυνους του δήμου ΚΤΕΛ και αρκετούς άλλους. Γι αυτό και προσωπικά θλίβομαι για τα «πανηγύρια» και το θριαμβευτικό ύφος «του κλείνουμε τα σχολεία».Θα έπρεπε οι ανακοινώσεις να ξεκινούν με «με μεγάλη μας λύπη σας ανακοινώνουμε ότι λόγω…λόγω…είναι αδύνατο να λειτουργήσουν τα σχολεία .

Οι λόγοι είναι οι: α)..β)…γ)…Ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία κάποιων να κρατήσουν τα παιδιά τους στο σπίτι και πιθανόν να χάσουν το μεροκάματό τους.

Τέλος σας διαβεβαιώνουμε ότι θα κάνουμε τα πάντα για να λειτουργήσουν τα σχολεία το γρηγορότερο δυνατόν!

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια