Πρωταθλητής χειμώνα ο ‘’Κεραυνός’’ Χιλιοδένδρου - OlaDeka

Πρωταθλητής χειμώνα ο ‘’Κεραυνός’’ Χιλιοδένδρου

Με την διεξαγωγή της 9ης και τελευταίας αγωνιστικής του α’ γύρου, συνεχίστηκε σήμερα το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, στην οποία οι φιλοξενούμενοι είχαν τον πρώτο λόγο, ενώ σημειώθηκε ρεκόρ τερμάτων (21).

Τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα εξασφάλισε ο ‘’Κεραυνός’’ Χιλιοδένδρου μετά τη νέα του νίκη που σημείωσε στο Κωσταράζι επί του τοπικού ΠΑΟΚ, με το επιβλητικό σκορ 2-7, παραμένοντας μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας με 22 βαθμούς.

Οι ‘’ερυθροκίτρινοι’’ του Χρήστου Παπαδόπουλου μετά και τη νέα τους επιτυχία παραμένει η μόνη αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος (7-1-0), ενώ σε συνδυασμό με την ήττα της ‘’Φλατσάτας’’ Οινόης, αύξησε τη διαφορά του από τη 2η θέση στους 4 βαθμούς.

Σπουδαίο ‘’2’’ πέτυχε ο ΠΑΟ Καλοχωρίου επικρατώντας στο γήπεδο της Οινόης επί της τοπικής ‘’Φλατσάτας’’ με σκορ 1-2 στο ντέρμπι της αγωνιστικής, υποχρεώνοντας μάλιστα τους γηπεδούχους στην πρώτη τους εντός έδρας ήττα, ενώ ταυτόχρονα τον ισοβάθμησε στη 2η θέση με 18 βαθμούς.

Το πρώτο ‘’τρίποντο’’ εκτός έδρας πέτυχαν οι Ροσσονέρι, οι οποίοι μετά από εξαιρετική εμφάνιση επικράτησαν πολύ εύκολα στο γήπεδο της Λεύκης του τοπικού ΠΑΣ με σκορ 1-3, ενώ στις νικηφόρες εμφανίσεις μετά από τρεις αγωνιστικές επέστρεψε το Νεστόριο, καθώς επιβλήθηκε άνετα με το επιβλητικό σκορ 5-0 του ‘’Εθνικού’’ Βασιλειάδας.

ΠΑΣ Λεύκης Ακ. Ποδ. Ροσσονέρι 1 3
Φλατσάτα Οινόης ΠΑΟ Καλοχωρίου 1 2
ΠΑΟΚ Κωσταραζίου Κεραυνός Χιλιοδένδρου 2 7
Νέστωρ Νεστορίου Εθνικός Βασιλειάδας 5 0
Ρεπό  ΠΑΣ Κορεστείων

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Α/Α Ο Μ Α Δ Ε Σ ΤΕΡΜΑΤΑ Β
1 Κεραυνός Χιλιοδένδρου 22 6 22
2 ΠΑΟ Καλοχωρίου 21 9 18
3 Φλατσάτα Οινόης 13 3 18
4 Νέστωρ Νεστορίου 16 10 11
5 ΠΑΣ Λεύκης 9 12 9
6 Ακ. Ποδ. Ροσσονέρι 13 14 8
7 ΠΑΟΚ Κωσταραζίου 14 22 8
8 Εθνικός Βασιλειάδας 8 26 6
9 ΠΑΣ Κορεστείων 7 21 2

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Εθνικός Βασιλειάδας ΠΑΣ Κορεστείων
Νέστωρ Νεστορίου Φλατσάτα Οινόης
Ακ. Ποδ. Ροσσονέρι Κεραυνός Χιλιοδένδρου
ΠΑΟ Καλοχωρίου ΠΑΟΚ Κωσταραζίου
 Ρεπό ΠΑΣ Λεύκης

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria