Ο David O. Russell σκηνοθετεί το νέο διαφημιστικό της Prada με πρωταγωνιστή τον Sacha Baron Cohen - OlaDeka

Ο David O. Russell σκηνοθετεί το νέο διαφημιστικό της Prada με πρωταγωνιστή τον Sacha Baron Cohen

Την περασμένη εβδομάδα, η Prada κυκλοφόρησε το «Past Forward», μια μαυρόασπρη ταινία μικρού μήκους σε σκηνοθεσία David O. Russell όπου πρωταγωνιστούν (μεταξύ άλλων) ο Sacha Baron Cohen και η Allison Williams

Η μουσική που ντύνει την ταινία είναι  γνωστή λίγο πολύ σε όλους μας αφού πρόκειται για τα μουσικά θέματα των ταινιών North By Northwest  και Vertigo του Hitchcock που συνέθεσε ο  Bernard Herrmann. Επίσης, θα δείτε τον John Krasinski να εκτελεί μερικές χορευτικές φιγούρες.

Όπως πολλές φίρμες ειδών πολυτελείας, η Prada αποφεύγει τις συμβατικές  διαφημίσεις. Πηγαίνοντας  στο παρελθόν και συγκεκριμένα στο 2013 θα δούμε ψαγμένα φιλμ που παρουσίασε η Prada και σκηνοθέτησε ο Wes Anderson, με τίτλο «Castello Cavalcanti», αλλά και τον David Lynch με το « Lady Blue Shanghai» για την Dior, με πρωταγωνίστρια την Marion Cotillard.

Το φιλμ «Past Forward» διαρκεί σχεδόν 13 λεπτά και δίνει στον Russell  την ευκαιρία να κάνει ότι συνηθίζει:  να κουνάει τη κάμερα μανιασμένα, να συνεργάζεται με όσο το δυνατόν περισσότερους ηθοποιούς και να σκηνοθετεί χορευτικές σκηνές. Το καστ περιλαμβάνει τους Freida Pinto, Kuoth Wiel, Paula Patton, Connie Britton, τους Sklar Brothersκαι τον  Jack Huston.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria