Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ - OlaDeka

Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Συνέντευξη στον Θανάση Μπατσόπουλο

Αλβανία, Τουρκία και θέματα που απασχολούν τη χώρα μας σε οικονομικό, εθνικό και γεωπολιτικό επίπεδο σχολιάζει ο γνωστός και πολυσχιδής Μπάμπης Σωτηριάδης. Μιλάει στον Θανάση Μπατσόπουλο για τις προκλήσεις του Έντι Ράμα και του Ερντογάν και για τα προβλήματα της Ελληνικής μειονότητας στη Χειμάρα όπου η απόφαση των αλβανικών αρχών να προχωρήσουν στην κατεδάφιση σπιτιών ομογενών έχει προκαλέσει διπλωματική ένταση.

Για το συγκεκριμένο θέμα ο κ. Σωτηριάδης δυσανασχετεί και αναρωτιέται μήπως θα έπρεπε ο Πύρρος Δήμας με τη δεδομένη επικοινωνιακή ακτινοβολία του που πηγάζει εκ του Ολυμπιακού λόμπι ως Ολυμπιονίκης αλλά και ως πολιτικό ον, να παρέμβει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομογενείς του στην περιοχή από όπου ξεκίνησε και ο ίδιος πριν έρθει στην Ελλάδα.

Για άλλη μία φορά ο Μπάμπης Σωτηριάδης αναφέρεται με πικρία στην στάση των συμμάχων της χώρας μας απέναντι στα μεγάλα προβλήματα της.

Τέλος απευθύνει έκκληση για ψύχραιμη αντιμετώπιση των αυτοδιοικητικών. «Εμείς όταν ήμασταν (στην αυτοδιοίκηση) είχαμε και βοήθειες και προγράμματα και δεν ήμασταν πιο έξυπνοι από αυτούς που είναι τώρα. Οι σημερινοί τοπικοί άρχοντες αντιμετωπίζουν πολύ δύκολες συνθήκες και κακώς τους κατηγορούμε. Αντίθετα πρέπει να τους στηρίζουμε.»

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη:

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria