ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΔΕΙΞΙΑ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ - OlaDeka

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΔΕΙΞΙΑ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ

Καταγγελία 6χρονου κοριτσιού: «Μου είπε πιάστο»!!!

Η ιστορία εκτυλίχθηκε την προηγούμενη Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στο Άργος Ορεστικό. Στην ευρύτερη περιοχή της πόλης βρίσκονταν δύο πωλητές εταιρείας κινητής και σταθερής τηλεφωνίας με σκοπό την προώθηση των υπηρεσιών της εταιρίας στην οποία εργάζονται.

Ο ένας εκ των δύο σύμφωνα με τις πληροφορίες, μπήκε στην αυλή ενός σπιτιού και είδε ένα 6χρονο κοριτσάκι. Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η μητέρα του παιδιού (δεν επιτρέπεται η κατάθεση ανηλίκων κάτω των 12 ετών) ο νέος άντρας, ρώτησε το κοριτσάκι που βρίσκονται οι γονείς του για να τους πείσει να αγοράσουν «πακέτο» υπηρεσιών που θα του επέτρεπε να βλέπει πολλά παιδικά και ταινίες στην τηλεόραση. Στη συνέχεια όμως, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία του μικρού κοριτσιού, ο εν λόγω κύριος άνοιξε το παντελόνι του, επέδειξε τα γεννητικά του όργανα στο παιδί και του είπε «Έλα πιάστο…»!

Η μητέρα του κοριτσιού πληροφορήθηκε γρήγορα από το παιδί της το συμβάν και βγήκε έξω για να αναζητήσει τον άγνωστο. Μετά από 20 λεπτά περίπου η μητέρα εντοπίζει τον πωλητή στα στενά του Άργους 100 μέτρα πιο μακριά από το σπίτι τους και ειδοποιεί την αστυνομία η οποία συλλαμβάνει τον καταγγελλόμενο και έτσι αυτός οδηγείται στο αυτόφωρο. Στο δικαστήριο, όπως και νωρίτερα στην αστυνομία ο υπάλληλος της εταιρίας τηλεπικοινωνιών παρουσιάστηκε συγκλονισμένος και κλαίγοντας υποστήριξε χωρίς δικηγόρο, ότι είναι αθώος. Η δική του εκδοχή ήταν πως, την ώρα που προσπάθησε να κάνει την ανάγκη του κοντά στο συγκεκριμένο σπίτι, γύρισε και είδε ξαφνικά το μικρό κοριτσάκι.

Τελικά το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή.

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria