Οι χώρες με τους πιο χαρούμενους και πιστούς εργαζόμενους στον κόσμο - OlaDeka

Οι χώρες με τους πιο χαρούμενους και πιστούς εργαζόμενους στον κόσμο

Δείτε ποια έθνη ξεχώρισαν για τη φετινή χρονιά προσφέροντας ασφάλεια και ίσες ευκαιρίες στο εργατικό δυναμικό τους (Pics)
 Η συμβουλευτική εταιρεία ανθρώπινου δυναμικού Universum κυκλοφόρησε πρόσφατα τον ετήσιο Δείκτη Ευτυχίας, με τις χώρες που διαθέτουν το πιο χαρούμενο εργατικό δυναμικό στον κόσμο.

Το αποτέλεσμα προέκυψε έπειτα από έρευνα σε 200.000 νέους επαγγελματίες από 57 αγορές, όσον αφορά την ικανοποίηση, την προθυμία και την αλλαγή θέσεων στο χώρο εργασίας τους.

Δείτε παρακάτω ποιες χώρες ξεχώρισαν:

15. ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Οι συνθήκες εργασίας στη Βουλγαρία σημειώνουν σταθερή βελτίωση με την πάροδο του χρόνου, χάρη στην προοδευτική νομοθεσία για την προστασία των δικαιωμάτων των εργαζομένων στην κοινωνικότητα των ωρών εργασίας και την άδεια μετ ‘αποδοχών.

14. ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Η ασφάλεια στην εργασία είναι σημαντική για τους Ρουμάνους και, σύμφωνα με την Universum, η αυξανόμενη παρουσία των διεθνών επιχειρήσεων στη χώρα φέρνει παράλληλα σταθερότητα και στους εργαζόμενους. Πιο συγκεκριμένα η έκθεση αναφέρει: «Αν ένας εργοδότης προσφέρει σταθερή εργασία, οι εργαζόμενοι στη Ρουμανία είναι πιστοί και ευτυχισμένοι και δεν αναζητούν άλλες ευκαιρίες».

13. ΜΕΞΙΚΟ

Οι ώρες εργασίας στο Μεξικό δεν είναι σταθεροί και οι μισθοί είναι σχετικά χαμηλοί, ωστόσο αυτό δεν σταματά τους κατοίκους της χώρα να απολαμβάνουν την εργασία τους.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΟ FORTUNEGREECE

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria