Οι “Άιντε Ψιλά Ψιλά” στο Τσιπουράδικο Του Θωμά - OlaDeka

Οι “Άιντε Ψιλά Ψιλά” στο Τσιπουράδικο Του Θωμά

VIDEO

Οι “Άιντε Ψιλά Ψιλά” είναι ένα σχήμα μουσικών από την Θεσσαλονίκη που ασχολούνται και τους απασχολεί ένα ευρύ φάσμα ακουσμάτων με βασικό άξονα τοπαλαιό και νέο έντεχνο – εναλλακτικό τραγούδι αλλά και αναφορές στην καλή Λαϊκή και Ρεμπέτικη μουσική.

Παρασκευή 16/12 στις 21:30

Στο “Τσιπουράδικο Του Θωμά”

H ποιοτική προσέγγιση και ο σεβασμός στους δημιουργούς και το έργο τους συνδυάζονται με την νεανική ματιά, το χιούμορ και τον φρέσκο αέρα των μουσικών, δίνοντας σύγχρονο ήχο σε αγαπημένα τραγούδια του χτες και του σήμερα.

Τους Άιντε Ψιλά Ψιλά στελεχώνουν οι : Νίκος Χρηστίδης , Ιωάννα Κουρκούδιαλου και Πλάτωνας Τσιπίδης από το 2010 όπου και δημιουργήθηκαν ενώ συνεχώς πλαισιώνουν και συμπράττουν φίλοι μουσικοί όπως :Κώστας Βρώτσος, Γιάννης Βελισσαρόπουλος, Γιάννης Δανίτσας, Δημήτρης Γουμπερίτσης, Λουκάς Κουρλής, Bruno Semanjaku, Αντρέας Καπετανάκης κ.α

Ταυτόχρονα αυτή την περίοδο παρουσιάζεται από το σχήμα και η προσωπική Δισκογραφική δουλειά του Νίκου Χρηστίδη με δικά του τραγούδια και τίτλο : “Ο τρελός του χωριού”

ANTE-PSILA

Η Ορχήστρα unplugged αποτεκλείτε από τους :

Ιωάννα Κουρκούδιαλου : τραγούδι | βιολί ( Ιωάννα Κουρκούδιαλου )
Πλάτωνας Τσιπίδης : τραγούδι | κιθάρα (Platonas Tsipidis )
Νίκος Χρηστίδης : τραγούδι |μπουζούκι | τζουράς

Οι επιρροές και οι επιλογές των τραγουδιών του προγράμματος,
κινούνται γύρω από καλλιτέχνες όπως : Ν. Παπάζογλου, Θ. Παπακωνσταντίνου, Δ. Σαββόπουλος, Σ. Μάλαμας, Μ. Πασχαλίδης, Γ. Χαρούλης, Ε. Βιτάλη, Γλυκερία, Μ. Κανά, Δ. Ζερβουδάκης, Χ. Αλεξίου, Π. Θαλασσινός, Χ.Θηβαίος, Σ. Γραμμένος κ.α Αλλά και από τους μεγάλους Έλληνες δημιουργούς του παλαιότερου ελληνικού τραγουδιού.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria