Καστοριά - Με 22 ναι και ένα παρών ο Λάζαρος Ζήσης νέος πρόεδρος της κοινωφελούς Επιχείρησης ΟΡΕΣΤΕΙΑΣ - OlaDeka

Καστοριά – Με 22 ναι και ένα παρών ο Λάζαρος Ζήσης νέος πρόεδρος της κοινωφελούς Επιχείρησης ΟΡΕΣΤΕΙΑΣ

ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ Η ΟΜΑΔΑ ΧΑΤΖΗΣΥΜΕΩΝΙΔΗ ΚΑΙ 6 «ΑΝΤΑΡΤΕΣ» ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΗ

Ολοκληρώθηκε πρίν από λίγο η έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς, που είχε ως μοναδικό θέμα, την εκλογή προέδρου στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Καστοριάς «ΟΡΕΣΤΕΙΑΣ».

Με απόντες τους δημοτικούς συμβούλους της μείζονος μειοψηφίας, καθώς και τον κ. Δημ. Πετρόπουλο, τον δε κ. Καρανικολόπουλο να ψηφίζει «παρών», εκλέχτηκε κατά πλειοψηφία νέος πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης «ΟΡΕΣΤΕΙΑΣ», ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού & Παραδοσιακών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων, κ. Λάζαρος Ζήσης.

Πρέπει να σημειωθεί η απουσία των έξι συνολικά «ανταρτών» της ομάδας Αγγελή οι οποίοι είναι: Πετρόπουλος, Κωτούλας, Μπινιάκος, Πετσάλνικου, Παύλου και Βασιλειάδης.

Με επιστολή στο προεδρείο τα μέλη της ομάδας, η ομάδα Χατζησυμεωνίδη καταγγέλλει τα εξής:

ΠΡΟΣ

ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΤΟΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ

Καστοριά 22/12/2016

Κύριε Πρόεδρε,

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας δεν παρευρισκόμαστε στην σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου γιατί δεν θέλουμε να νομιμοποιήσουμε την διαδικασία που ακολουθείτε για τον ορισμό Προέδρου στην κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου Καστοριάς. Επίσης έχουμε πολλές ενστάσεις με τον τρόπο που χειρίζεται το θέμα το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου. Εάν δείχνατε την δέουσα σημασία στην προχθεσινή τακτική συνεδρίαση που διεξήχθη στο Δημοτικό Μέγαρο και πραγματικά σας ενδιέφερε η ομαλή συνέχιση της λειτουργίας της Επιχείρησης ( στην οποία δείχνετε όψιμο ενδιαφέρον ), θα έπρεπε κατά την συζήτηση του θέματος που αφορούσε τον ορισμό Προέδρου στην κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου να εκλεχτεί πρώτα το μέλος του Δ.Σ. και μετά να ορισθεί Πρόεδρος που θα ψηφιζόταν από τους παρευρισκομένους δημοτικούς συμβούλους και όχι να αποσυρθεί το θέμα για να καλύψετε την αδυναμία εκλογής της επιλογής του Δημάρχου.

Με τιμή

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Μείζονος Μειοψηφίας

Χατζησυμεωνίδης Εμμανουήλ

Θεοδοσόπουλος Ιάκωβος

Παρχαρίδης Χρήστος

Τόσκος Πετρος

Πετκανας Γεωργιος

Μουτίδης Δημητρίος

Ιωσηφίδου-Παπαδοπούλου Άννα

Βελλίδης Βασίλειος

Υφαντίδης Δαμιανός

Τσαιρίδης Αλέξανδρος

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria