THE MET: LIVE IN HD - Η ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ Της Κάιτζα Σααριάχο - OlaDeka

THE MET: LIVE IN HD – Η ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ Της Κάιτζα Σααριάχο

ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΤΟ ΤΕΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 19:55

Το βραβευμένο πρόγραμμα “The Met: Live in HD”, μετά την φαντασμαγορική παράσταση «Ντον Τζοβάννι» που μάγεψε το κοινό, παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Met το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου το νοσταλγικό μεσαιωνικό ρομάντζο «Η Αγάπη από Μακριά» (L’ amour de Loin) της Kaija Saariaho.

Πρόκειται για μια σύγχρονη όπερα η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Φεστιβάλ του Σάλτσμπουργκ το 2000 και πλέον θα κάνει την πρεμιέρα της και στην Met σε μια εκθαμβωτική παραγωγή ειδικά διαμορφωμένη για το κοινό του προγράμματος The Met: Live in HD! Η πρωτοποριακή σκηνοθεσία είναι του Robert Lepage, ο οποίος μετατρέπει την σκηνή της Met σε ένα μοναδικό τοπίο γεμάτο με ειδικούς φωτισμούς LED που καλύπτουν ακόμα και την ορχήστρα.

Το L’ Amour de Loin είναι μια συμπαραγωγή της L’ Opéra de Québec, όπου πρωτοπαρουσιάστηκε μέσα σε επευφημίες το περασμένο καλοκαίρι, σε συνεργασία με το Ex Machina. Η Φιλανδή διευθύντρια ορχήστρας Susanna Mälkki καθοδηγεί τους ερμηνευτές που περιλαμβάνουν τη Susanna Phillips ως Κλεμάνς, τον Eric Owens ως Ζοφρέ και την Tamara Mumford ως τον Προσκυνητή που μεταφέρει τα ερωτικά μηνύματα από τον έναν στον άλλον.

Η παράσταση θα μεταδοθεί με ελληνικούς υπότιτλους, στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Καστοριάς, από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Καστοριάς «Ορεστειάς», η οποία στο διάλειμμα θα προσφέρει δωρεάν εδέσματα και κρασί. Διάρκεια παράστασης 2:33’ (συμπεριλαμβάνεται ένα διάλειμμα 30 λεπτών)

Τιμές εισιτηρίων:

  • 15,00 € κανονικό εισιτήριο.
  • 10,00 € μαθητικό, φοιτητικό, ανέργων και ΑΜΕΑ.
  • 7,5 € το άτομο (15,00 € για δύο άτομα) με το κουπόνι «1+1 της ΟΔΟΥ»,  του φύλλου 863, που θα κυκλοφορήσει την  Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου  2016, ισχύει για 20 διπλά εισιτήρια και είναι απαραίτητη η δήλωση ονοματεπώνυμου στη εφημερίδα (ΟΔΟΣ, Μητροπόλεως 4, β’ όροφος,  τηλ. 2467029638, e-mail: [email protected]) η οποία θα καταρτίσει ονομαστικό εκπτωτικό κατάλογο.

Οι παραστάσεις από την ΜΕΤ μεταδίδονται ταυτόχρονα σε περισσότερες από 2.000 αίθουσες, σε 70 χώρες παγκοσμίως. Από το ξεκίνημά του, τον Δεκέμβριο του 2006, έχει προβάλει ένα ευρύτατο φάσμα από κλασικά αριστουργήματα στη μεγάλη οθόνη, παρουσιάζοντας 100 απευθείας μεταδόσεις τις οποίες παρακολούθησαν περισσότερα από 19 εκατομμύρια σε όλον τον κόσμο!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο γραφείο της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Καστοριάς «Ορεστειάς»  Αθ. Διάκου 1 (πάρκο “Ολυμπιακής φλόγας”) τηλ. 2467022292.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«THE MET: LIVE IN HD»

L’ AMOUR DE LOIN

Η ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ
της Κάιτζα Σααριάχο

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria