Ευχαριστήριο του δημάρχου Καστοριάς προς τον Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας για χρηματοδότηση εργασιών του 1ου-8ου Δημοτικού Σχολείου - OlaDeka

Ευχαριστήριο του δημάρχου Καστοριάς προς τον Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας για χρηματοδότηση εργασιών του 1ου-8ου Δημοτικού Σχολείου

Ο Δήμαρχος Καστοριάς κος Ανέστης Αγγελής εκφράζει τις ευχαριστίες του στην Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας και προσωπικά στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κο Θεόδωρο Καρυπίδη, καθώς την Παρασκευή 2/12/2016 με την επίσκεψη του νέου Αντιδημάρχου Προγραμματισμού κου Χρήστου Δαμιανού στην έδρα της Περιφέρειας στη ΖΕΠ Κοζάνη επισφραγίστηκε η έγκριση της χρηματοδότησης συμπληρωματικής σύμβασης για το έργο «Αποκατάσταση 1ου και 8ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς».

Το συγκεκριμένο έργο εντάχθηκε ως έργο στο ΕΣΠΑ στην προγραμματική περίοδο 2007-2013, και αναμένεται να συνεχιστεί στη νέα προγραμματική περίοδο στα πλαίσια των δράσεων ανάπτυξης και αναβάθμισης υποδομών σχολικής εκπαίδευσης. Με την ολοκλήρωση του έργου, το παλαιότερο σχολείο της πόλης της Καστοριάς πρόκειται να παραδοθεί πλήρως εκσυγχρονισμένο, με δυναμικότητα 12 αίθουσες, εργαστήριο πληροφορικής και αίθουσα πολλαπλών χρήσεων.

Στην παρούσα, με δεδομένο το κλείσιμο της διαχειριστικής περιόδου 2007-2013 κι εν αναμονή της ένταξης του έργου στη νέα, η Περιφέρεια -Δυτικής Μακεδονίας αντιλαμβανόμενη τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του έργου και τα προβλήματα τα οποία ανέκυψαν κατά την εκτέλεση του έργου, με παρέμβαση του ίδιου του Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας κου Καρυπίδη ενέκρινε ποσό προϋπολογισμού 168.770,29€ με στόχο την ομαλή υλοποίηση του έργου.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria