Ερευνα για τη «Διερεύνηση της κλαδικής επιχειρηματικότητας στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και της δυνατότητας πρωτογενούς παραγωγής στον κλάδο της μεταποίησης μέσα από την παραγωγή πρώτων υλών που εισάγονται μέχρι σήμερα από τοπικές επιχειρήσεις» - OlaDeka

Ερευνα για τη «Διερεύνηση της κλαδικής επιχειρηματικότητας στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και της δυνατότητας πρωτογενούς παραγωγής στον κλάδο της μεταποίησης μέσα από την παραγωγή πρώτων υλών που εισάγονται μέχρι σήμερα από τοπικές επιχειρήσεις»

ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ 5 ΛΕΠΤΩΝ

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και το Εμποροβιοτεχνικό Επιμελητήριο Κοζάνης πραγματοποιεί την παρούσα έρευνα για τη «Διερεύνηση της κλαδικής επιχειρηματικότητας στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και της δυνατότητας πρωτογενούς παραγωγής στον κλάδο της μεταποίησης μέσα από την παραγωγή πρώτων υλών που εισάγονται μέχρι σήμερα από τοπικές επιχειρήσεις».

Αποτέλεσμα εικόνας για manufacture

Παρακαλούμε τις επιχειρήσεις της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας να συμπληρώσουν το παρακάτω ερωτηματολόγιο ως μέρος της μελέτης η οποία,μετά την ολοκλήρωσή της, θα  αποσταλεί. Οι ερωτήσεις είναι όλες πολλαπλών επιλογών. Αυτή η έρευνα δεν θα διαρκέσει περισσότερο από 5′.

Παρακαλούμε για την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου έως 14/12/2016 στον παρακάτω σύνδεσμο: https://goo.gl/J7453N

Panepistimio-Dytikhs-Makedonias

  •   Περισσότερες πληροφορίες:

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
Δρ. Ελπίδα Σαμαρά, Ερευνητής, e-mail: [email protected]
Εργαστήριο Διαχείρισης Τεχνολογίας (MaterLab)
Τηλ. +30 24610 56660, +30 24610 56664
Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας
e-mail: [email protected]
Τηλ. +30 24610 56250, +30 24610 56254

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria