Είναι η Καστοριά ανόητε! - OlaDeka

Είναι η Καστοριά ανόητε!

Καταπληκτικό video που αναδεικνύει την Καστοριά, απίστευτο video για την Καστοριά, θαυμάστε ένα όμορφο video για την Καστοριά, εδώ τα καλά video για την Καστοριά… Ο κάθε πονεμένος του διαδικτύου, υπερθεματίζει στο χρηματιστήριο των εντυπώσεων μπας και κερδίσει λίγη περισσότερη εύνοια από τους Καστοριανούς συμπατριώτες του, τους οποίους περνά για επαρχιώτες ανίδεους που δίνουν επιταγές αποδοχής προς εξαργύρωση.

Σκέφτηκε ποτέ κανείς από όλους αυτούς τους “εύκολους” κριτές ότι μπορεί να συμβαίνει το αντίθετο; Ότι δηλαδή η Καστοριά μπορεί να είναι τόσο εύκολο θέμα που χαρίζει απλόχερα την ομορφιά της και τα φωτογραφικά της κάλλη σαν καλή Σαμαρείτις σε οποιονδήποτε πικραμένο που θεωρεί τον εαυτό του Σπίλπεργκ και έτσι τον κάνει να ψηλώνει μερικούς πόντους κάθε φορά που αποσπά ένα like στα social ή ένα ακόμη διθυραμβικό επαινετικό κατινίστικο άρθρο σε τοπικό μπλογκ που αντί ουσιαστικής ενημέρωσης και καλοζυγισμένου σχολιασμού με στοιχειώδεις γνώσεις που αφορούν στο αντικείμενο, να καταφεύγει πάντα στο βιαστικό χειροκρότημα σαν να παραδίδουν το νόμπελ ιατρικής σε έναν κομπογιαννίτη γιατρό που έκανε καλά κάποιον ασθενή δίνοντας του την ασπιρίνη που του έδωσε ένας περαστικός. Ζήτω! Δεν πονάει το δόντι του ασθενούς! Δώστε στον γιατρό το Νόμπελ!

Ηρεμήστε! Μην μας τα κάνετε μπαλόνια κάθε φορά που ένας ανοίγει την κάμερα του και βλέπει το φως το αληθινό! Είπαμε, δείτε το κι αλλιώς. Ακόμη και ένα παιδάκι να ανοίξει το κινητό του και να γράψει εικόνα στην Καστοριά, αυτή θα τον ανταμείψει με τα πλούσια χαρίσματα της και θα τον κάνει να αισθάνεται ταλαντούχος και μάγος!

Δεν είναι η κάμερα που κάνει παπάδες. Δεν είναι ο εικονολήπτης που είναι μαέστρος.

Είναι η Καστοριά ανόητε! Η αυλή οπτικών θαυμάτων! Η Disneyland για κάθε μαθητευόμενο μάγο με μία κάμερα στο χέρι…

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria