Δημοπρασία Δεκεμβρίου SagaFurs: 100% πωλήσεις και μεγάλη άνοδο τιμών κάτω από ισχυρό ανταγωνισμό - OlaDeka

Δημοπρασία Δεκεμβρίου SagaFurs: 100% πωλήσεις και μεγάλη άνοδο τιμών κάτω από ισχυρό ανταγωνισμό

Η δημοπρασία Δεκεμβρίου της SagaFurs, η πρώτη δημοπρασία της σεζόν, ξεκίνησε με πιστοποιημένα Finnraccoon.

Η προσφορά πωλήθηκε σε μια κατάμεστη αίθουσα κάτω από ευρύ ανταγωνισμό σε τιμέςκατά 5% αυξημένεςσε σύγκριση με την δημοπρασία μας Σεπτεμβρίου. Την δημοπρασία παρακολούθησαν 300 αγοραστές με όλες τις κύριες αγορές να εκπροσωπούνται επαρκώς.

Η Silverfox πωλήθηκε σε ποσοστά σχεδόν 100 % σε σταθερές τιμές σε μια δραστήρια αίθουσα και κάτω από καλό ανταγωνισμό. Η Blue Frost fox πωλήθηκε 100 % σε τιμές 10 % αυξημένες. ΚύριοιαγοραστέςκατάτηνπρώτηημέραήτανηΕυρωπαϊκήβιομηχανίαμόδαςκαιηΚορέαμεκαλήυποστήριξηαπότηνΤουρκίακαιτηνΡωσία.

Το Finnraccoon Top Lot πωλήθηκε στην Gold Fox by Aga Furs για 500 Euros. Ο αγοραστής του TopLot παρέλαβε το ειδικό βραβείοTopLot Award, ένα χειροποίητο γούνινο λαγουδάκι από τις καλύτερες πιστοποιημένες Saga® Bluefox κατασκευασμένο από τους εξειδικευμένους γουνοποιούς τουSagaFurs Design Centre.

Κατά την δεύτερη ημέρα πωλήθηκαν Saga® BlueShadowfox σε τιμές αυξημένες κατά 20 % και Bluefox σε τιμές αυξημένες κατά 30 % σε σύγκριση με τα αντίστοιχα επίπεδα τιμών της δημοπρασίας μας Σεπτεμβρίου. Κύριοι αγοραστές ήταν η Κίνα με ισχυρή υποστήριξη από την Τουρκία, Ρωσία, Ευρώπη και Κορέα.

Το Saga® BlueShadowFoxTopLot αγοράστηκε από τον Tommaso Guida για λογαριασμό της Gorski GroupLtd.

Η επόμενη δημοπρασία μας θα πραγματοποιηθεί από 5 ως 15 Μαρτίου 2017, μαζί με την American Legend και Fur Harvesters Inc.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους πελάτες μας για την υποστήριξή τους κατά την διάρκεια της δημοπρασίας και να ευχηθούμε Χαρούμενα Χριστούγεννα και ένα Επιτυχημένο Νέο Έτος.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria