Β ‘ Εθνική Μπάσκετ : Φωτορεπορτάζ του αγώνα Τρικούπης – Καστοριά - OlaDeka

Β ‘ Εθνική Μπάσκετ : Φωτορεπορτάζ του αγώνα Τρικούπης – Καστοριά

Τελικό σκορ του αγώνα 70-72

Όποιος και να ήταν νικητής στην σημερινή αναμέτρηση Τρικούπη ,Καστοριάς θα ήταν δίκαιο.Οι ομάδες μοιράστηκαν τα 2 ημίχρονα με την ομάδα της Καστοριάς να της ανήκει το 1ο ημίχρονο ενώ το 2ο ανήκει στον Τρικούπη. Το τελικό σκορ του αγώνα 70-72

Πάλεψε με πάθος η ομάδα του Τρικούπη με διαφορετικό στυλ παιχνιδιού ,πιο οργανωμένες επιθέσεις και αλληλοκαλύψεις των παικτών ώστε να φτάνουν εύκολα στο καλάθι.Η αστοχία από το τρίποντο ήταν ένας λόγος που η Καστοριά κρατούσε την πρωτοπορία στο σκορ.Οι παίκτες του Τρικούπη μπήκαν πολύ δυνατά στο 2ο ημίχρονο αλλά η ομάδα της Καστοριάς με τρίποντα δεν άφησε τον Τρικούπη να πάρει διαφορά στο σκορ.

Όποιος δεν ήξερε την διαφορά στο βαθμολογικό πίνακα σίγουρα θα θεωρούσε ότι οι ομάδες είναι ισόβαθμες.

Η ομάδα του Τρικούπη ,το έχουμε γράψει από την αρχή της σεζόν και το γράφουμε συνέχεια,αποτελείται από πολύ καλούς παίκτες οι οποίοι σίγουρα κάποια στιγμή θα παρουσιάσουν μια αξιολάτρευτη εικόνα μέσα στο γήπεδο.Έχουν πάθος και θέλουν να κερδίζουν κάθε αγώνα ανεξάρτητα ποιόν αντιμετωπίζουν.Σήμερα το απέδειξαν ότι μπορούσαν να είναι αυτοί νικητές στο τέλος.

Η ομάδα της Καστοριάς πλήρες σε όλες τις θέσεις δεν είναι άδικα στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο κόσμος για άλλη μια φορά συγκλονιστικός στάθηκε δίπλα στην ομάδα με αθλητικό και κόσμιο τρόπο .

Το κοινωνικό του πρόσωπο δείχνει ο Χαρίλαος Τρικούπης, αφού προχωρά σε μια όμορφη κίνηση, μοιράζοντας 10 ευρώ στο Κοινωνικό Παντοπωλείο για κάθε εύστοχη προσπάθεια των παικτών του από την γραμμή των βολών, στα επόμενα δύο εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Σύλλογος μας αποφάσισε ότι για τα προσεχή δυο εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας (18-11-2016 με Καστοριά και 22-11-2016 με Καρδίτσα) κάθε επιτυχημένη ελεύθερη βολή των παιχτών μας θα αντιστοιχεί στο ποσό των 10 €. Το σύνολο του ποσού που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί σε είδος για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας. Ευχόμαστε σε όλους Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος με χαμόγελο και αισιοδοξία».
Ο Τρικούπης θα αγωνιστεί και την Πέμπτη εντός έδρας με την ομάδα της Καρδίτσας για τον εξ ‘ αναβολής αγώνα μεταξύ τους.

Η Επόμενη αγωνιστική (13η, 08/01/17):
Πιερικός Αρχέλαος-Χαρίλαος Τρικούπης
Καστοριά-Ερμής Αγιάς
Καρδίτσα-Πευκοχώρι
Φίλιππος Βέροιας-ΧΑΝΘ
Στρατώνι-Ανατόλια
Ασπίδα Ξάνθης-Ερμής Λαγκαδά
Αγρίνιο-Αίας Ευόσμου
Πολύγυρος-Γέφυρα

Δείτε σε λίγο βίντεο του αγώνα και δηλώσεις

 

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria