ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΣ ΜΕ…ΔΩΡΑ Ο ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΠΙΤΣΙΟΡΛΑΣ – ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ, ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΞΕΝΙΑ

Επίσκεψη του Υφ. Οικονομίας & Ανάπτυξης στην Καστοριά

pitsiorlas-korentsidis-aggelis
Αρχική » Γούνα » ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΣ ΜΕ…ΔΩΡΑ Ο ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΠΙΤΣΙΟΡΛΑΣ – ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ, ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΞΕΝΙΑ

Την Καστοριά επισκέφθηκε στις 27 Δεκεμβρίου οικογενειακώς για διήμερο με αφορμή τις γιορτές, ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης  κ. Στέργιος Πιτσιόρλας.

Ο χαρακτήρας της επίσκεψης όμως τελικά, μετατράπηκε από τουριστικός σε ένα γεμάτο διήμερο εργασίας και επαφών με φορείς της Καστοριάς, για συζήτηση και προσπάθεια εξεύρεσης λύσεων σε χρονίζοντα προβλήματα της περιοχής.

Βέβαια ο υφυπουργός ήταν προετοιμασμένος για συνδυασμό διακοπών και εργασίας αφού συνοδεύονταν και από τον γνωστό και έμπειρο συνεργάτη του κ. Δημήτρη Σαμαρά.

Να σημειωθεί ότι λίγο καιρό πριν είχε προηγηθεί συνάντηση εκπροσώπων του συνδέσμου γουνοποιών «Ο Προφήτης Ηλίας» με τον υφυπουργό στην Αθήνα, με κύριο θέμα συζήτησης το κτίριο του κέντρου γούνας Δυτικής Μακεδονίας.

Η συζήτηση αυτή συνεχίστηκε και κατά τη διάρκεια της παραμονής του υφυπουργού στην Καστοριά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ενημερωμένος με κάθε λεπτομέρεια για τα τοπικά θέματα από την Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς κ. Πιτσιόρλας, αντί να δει τα αξιοθέατα της Καστοριάς, ξόδεψε το χρόνο του σε συναντήσεις με τον σύνδεσμο γουνοποιών, τον δήμαρχο Καστοριάς και τους υπόλοιπους φορείς σε απανωτά meeting για τα ζητήματα που απασχολούν τον τόπο.

Στις επαφές, συμμετείχαν η Ν.Ε. Καστοριάς, η βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ κα Ολυμπία Τελιγιορίδου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Θόδωρος Καρυπίδης κ.α. ενώ στο πλαίσιο όλων των ενεργειών συμμετέχει με πολύ σημαντικό ρόλο ο Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας κ. Βασίλειος Μιχελάκης.

pitsiorlas-teligioridou

Η πρώτη είδηση που προέκυψε είναι ότι ο υφυπουργός και το επιτελείο του, δρομολόγησαν την εξεύρεση οριστικής λύσης στο νομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το κτίριο του συνδέσμου γουνοποιών.

Με αυτό τον τρόπο, επιδιώκεται η επίλυση των νομικών προβλημάτων, η «ακύρωση» του προστίμου του 1.280.000 ευρώ και το άνοιγμα του δρόμου για την είσπραξη του ενός εκατομμυρίου περίπου της απωλεσθείσας έως αυτή τη στιγμή επιδότησης από τον αναπτυξιακό νόμο.

Ο έχων τη φήμη του εργασιομανούς, αποτελεσματικού και πρακτικού στελέχους της κυβέρνησης πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, ασχολήθηκε και με το θέμα της μετεγκατάστασης των υπηρεσιών της Καστοριάς σε δημόσια κτίρια.

Για την αξιοποίηση των δημόσιων κτιρίων και άλλα θέματα επισκέφθηκε και τον δήμαρχο Καστοριάς κ. Ανέστη Αγγελή και μετά τη συνάντηση προέκυψε αισιοδοξία με προσδοκόμενο τη δρομολόγηση αποτελεσματικών λύσεων.

Το κτίριο στο οποίο στεγάζεται η ΕΔΗΚΑ όπως είναι γνωστό έχει χτισθεί σε οικόπεδο που έχει παραχωρήσει ο δήμος με τον όρο να χρησιμοποιείται αποκλειστικά για σκοπούς που έχουν σχέση με τη γούνα. Αυτός ο όρος όμως εμποδίζει τη μετεγκατάσταση και φιλοξενία των δημοσίων υπηρεσιών εκεί.

Από τις επαφές προέκυψε η σύμφωνη γνώμη των φορέων της γούνας αλλά και του δήμου Καστοριάς, να παρθεί απόφαση για την αλλαγή του περιοριστικού αυτού όρου. Αυτό θα ανοίξει το δρόμο για την όλη διαδικασία μετεγκατάστασης που αποτελεί πάγιο αίτημα των πολιτών και έχει ξεκινήσει με πρωτοβουλία της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς.

Ο κ. Πιτσιόρλας άνοιξε και άλλα θέματα που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την Καστοριά, όπως η πρόταση με απώτερο σκοπό τον εκσυγχρονισμό του φωτισμού στον Δήμο Καστοριάς και την εξοικονόμηση ενέργειας, αξιοποιώντας σύγχρονες τεχνικές δυνατότητες (LED), που βελτιώνουν την αποδοτικότητα και την αποτελεσματικότητα της υπάρχουσας υποδομής, με αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών αλλά και τη μείωση των δημοτικών τελών προς τους δημότες.

Επίσης έγινε σημαντική αναφορά για παραχώρηση του κτιρίου του ΞΕΝΙΑ στο δήμο Καστοριάς.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ. Πιτσιόρλα για το ενδιαφέρον και την προθυμία του, στην προσπάθεια επίλυσης ζωτικών θεμάτων, που αφορούν την τοπική οικονομία με προσδοκόμενα οφέλη για την κοινωνία.

Ο κ. Στέργιος Πιτσιόρλας διαθέτει πλούσια εμπειρία σε θέματα στρατηγικού σχεδιασμού, πολιτικής επικοινωνίας, σχεδιασμού και υλοποίησης προγραμμάτων και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού.

Ανέλαβε την προεδρία του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων τον Μάρτιο του 2015 και σήμερα είναι Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης της κυβέρνησης. Μετά την πρόσφατη επίσκεψη του στην Καστοριά αλλά και τη θετική συμμετοχή όλων τοων τοπικών φορέων, δρομολογείται άμεση επίλυση κορυφαίων ζητημάτων και προβλημάτων της περιοχής που χρονίζουν όσον αφορά τη γούνα και άλλους ζωτικούς τομείς. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές του oladeka.com πολύ σύντομα (σε περίπου μισό μήνα) θα έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα.

DSCN7737-667x500

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

30 σχόλια στο “ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΣ ΜΕ…ΔΩΡΑ Ο ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΠΙΤΣΙΟΡΛΑΣ – ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ, ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΞΕΝΙΑ

 1. Η εφορια πρέπει να είναι μέσα στην πόλη. Να υπάρχει δηλαδή εύκολη πρόσβαση. Η ΕΔΗΚΑ είναι τελικά άλλη μια μεγάλη αποτυχία. Έγινε ένα τεράστιο κτήριο, κάποιοι τα κονομησαν και τώρα ψάχνουν που θα φορτωσουν τα σκ….
  Ο κ Παραρας που τον ακουω, έχει αυτοκίνητο, Εγώ δεν έχω, για να παω στην ΕΔΗΚΑ θα πρέπει να πάρω 2 Λεωφορεία. Η εφορια και άλλες σημαντικές δημόσιες υπηρεσίες θα μείνουν στην πόλη, που υπάρχει εύκολη Πρόσβαση. Στην Ελλάδα όλα γίνονται χωρίς σχέδιο και μέριμνα.

  3
  10
  1. Για σένα Μιχάλη θα βαλουμε μινι μπάς για να σε πηγαίνει στην εφορια στην χλόη και οπου αλλού θελεις!!!

   14
   2
 2. Μπλα μπλα μπλα! ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
  Μετά το τρένο στο αεροδρόμιο, η γυναίκα Αι Βασίλης, έφερε κι άλλα δώρα…
  Και πόσο μεγάλωσε η μύτη της!!!!!!!! Αλλά δε το βλέπει ούτε αυτή ούτε ο άλλος!

  3
  2
 3. Πολύ όμορφα για να είναι αληθινά, αλλά ας ελπισουμε ότι θα γίνουν.
  Βεβαίως είναι βασικοτατη η νομιμοποίηση του εκθετηριου, αλλά επίσης βασικοτατη είναι και η αξιοποίηση των δημοσίων κτιρίων που ριμαζουν χωρίς λόγο, όπου υπάρχει πολύ σωστή και επαγγελματική μελέτη από ειδικούς.
  Ας ελπισουμε λοιπόν ότι δεν είναι απλά προεκλογικές καραμέλες και ότι θα παρθούν σοβαρές αποφάσεις.

  9
  1
 4. Δηλαδή αντί να πάρουμε κάτι σαν Καστοριά, ΤΕΙ, ΣΤΡΑΤΟ, ΔΗΜ. ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ, ΣΥΡΑΓΓΑ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ κοκ, δώσαμε δώρο το ΞΕΝΙΑ, την ΕΔΗΚΑ και οτι αλλο εχουμε στον κ. Πιτσιόρλα του ΣΥΡΙΖΑ! Μπράβο στους τοπικούς μας άρχοντες και ειδικά στον εργασιομανή μας Δήμαρχο. Μήπως θα κατέβει με τον ΣΥΡΙΖΑ τελικά για βουλευτής; Δεν πάμε καθόλου καλά….

  4
  4
  1. Σωστός !!!
   ΤΕΙ -Στρατός-Δημ. Επενδύσεις και ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ !!!!
   Όσο κι αν ακούγεται περίεργο, το διεθνές μας αεροδρόμιο (μόνο στα χαρτιά δυστυχώς) θα μπορούσε να αναπτύξει την περιοχή μας.
   Πολλοί σκέφτονται ότι μία μικρή πόλη σαν την Καστοριά, δεν χρειάζεται καθόλου αεροδρόμιο και την χαρακτηρίζουν άγονη γραμμή.
   Αν κοιτάξουν όμως των χάρτη πιό προσεκτικά, θα δούν οτι τα αλβανικά σύνορα είναι δίπλα μας και το μόνο διεθνές τους αεροδρόμιο είναι τα Τίρανα.
   Θα μπορούσε το αεροδρόμιο της Καστοριάς με σωστή υποδομή να εξυπηρετήσει τους επιβάτες της νότιας Αλβανίας, όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά από όλο τον κόσμο.
   Όσο γιά την διαδρομή αεροδρόμιο-νοτια Αλβανία-αεροδρομιο, θα μπορούσε να καλυφθεί με λεωφορεία της εταιρίας που θα αναλάμβανε την επίγεια εξυπηρέτηση του διεθνούς αεροδρομίου.
   Ανέφικτο..?? Καθόλου…

   2
   0
 5. Ο ένας λέει η εφορία νά μείνει μέσα καί νά πληρώνουμε νοίκια, ό δεύτερος μιλάει γιά τραινο σέ πόλη 10000 κατοίκων , αλλος για την σύραγγα χωρις νά σκέφτεται τό κόστος. Τελικά οτι καλό πάει νά γίνει σαυτόν τόν τόπο, πάντα θά βρίσκονται οί κάλοι πού θά αντιδρούν χωρίς τό μικρομυαλλουδάκι τους νά αντιλαμβάνετε τό γιατί! Ερε χωριά!

  11
  2
 6. Aν καποιος κανει φονο δικαζεται και μπαινει φυλακη.Αν καποιος κλεψει ,το ιδιο.Εδω στην Καστορια κατασκευαστηκε ενα ολοκληρο εκθετηριο παρανομα , δηλωμενο σαν βιοτεχνια σε χωρο που απαγορευεται ρητα απο το νομο να κτισθει εκθετηριο , χωρις μελετες και πηραν και παρανομα επιδοτηση . Καποιοι δεν πρεπει να αναλαβουν την ευθυνη ? Καποιοι δεν πρεπει να λογοδοτησουν ?
  Οι βουλευτες και οι δημαρχοι που καναν τα εγκαινια δεν ειναι συνυπευθυνοι στην παρανομια ?
  Γιατι κυριοι της εξουσιας ,αντι να εφαρμοσθει ο νομος ,τρεχετε να ξεβρωμισετε την μποχα της παρανομιας?
  Τι παραδειγμα δινετε στη νεολαια οταν τρεχετε να καλυψετε τις αυθαιρεσιες ?
  Αισχος και ντροπη. Οποιος και αν ειναι καποιος ,ο νομος πρεπει να ειναι πανω απ’ολα και να εφαρμοζεται δικαια απεναντι σε ολους. Οτι κουκουλωμα και αν προσπαθησετε να κανετε, θα βρειτε μπροστα σας τον απλο λαο και την δικαιοσυνη . Γιατι τελικα, πρεπει ολοι να μαθουν οτι οι ψευτομαγκιες ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ……..

  9
  2
   1. Εσύ μπουρτζοβλαχε ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ που εισαι ένα μέτριο τίποτα απο όλα αυγα που γράψε ο ανθρωπος αυτό κατάλαβες? Τόσα σκ…α έχεις στο μυαλό σου αχρηστε

    3
    1
  1. Γιατί στην Ελλάδα η απάτη και η παρανομία όχι μόνο δεν τιμωρείται αλλά και ανταμείβετε. Αντίθετα τιμωρείται η εντιμότητα και η αξιοσύνη. Για αυτό η Ελλάδα είναι το μπουρδέλο που είναι.

   3
   0
 7. Τα παραμυθια για Αθηνες κλπ να σταματησουν ,γιατι αποπροσανατολιζουν τον κοςμο.Το θεμα ειναι αλλο.Οσοι παρανομισαν η παρανομουν ,να πληρωσουν το τιμημα. Οτι γινεται να γινεται νομιμα και σωστα.Οι παρανομουντες στη φυλακη.Αρκετα ανεχτηκαμε τοσα χρονια.Δεν γινεται ο καθενας να φορτωνει στις πλατες των γουνοποιων τα λαθη και τα κομπλεξ του και μετα να τρεχουμε ολοι να πληρωνουμε τα σπασμενα.Δικαιοσυνη και εφαρμογη του νομου για ολους.

  6
  2
  1. Mα για αυτο θα εξαληφθει το προστιμο. Για να μην πληρωνουν αλλοι, οπως λες Αλλα εσυ δεν θες αυτο. Θες να κλεισει οριστικα ,να μην εχουν οι μεσαιοι γουνοποιοι την δυνατοτητα προβολης τους και να δουλεψεις εσυ στην Αθηνα. Τρομαρα σου αν ελπιζεις διοτι η Αθηνα φιλε τελειωσε. Η Καστορια και η εκθεση εδω θα εξακολουθει να υπαρχει και εσυ θα εξαφανιστεις !

   12
   5
 8. Παλι η μπαλα στη κερκιδα και αναρτησειες εκτος θεματος.Ειναι αυθαιρετο και παρανομο το κτηριο ναι η οχι; Πηρατε παρανομα επιδοτηση ναι η οχι; Μας διαβεβαιωνατε οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα και τελικα μπηκαν μεσα ολες οι υπηρεσιες και σας εβαλαν προστιμο 1.3 εκατομμυρια ευρω.Τι συμβαινει ,δεν πρεπει οι υπευθυνοι να πληρωσουν;
  Αφηστε την Αθηνα και τα πρασινα αλογα και δωστε απαντησεις στο κοσμο με στοιχεια και εγγραφα γιατι ειστε ψευτες και αναξιοπιστοι.

  9
  2
  1. Το κτιριο θα νομιμοποιηθει , το προστιμο θα σβησει και η εκθεση θα εξακολουθησει να γινεται στην Καστορια οπως παντα , οσες καταγγελιες και να κανεις! Φαε λοιπον ταυγουλακι σου και σωπα!

   5
   1
 9. Ουτε το προστιμο θα διαγραφει ουτε το εκθετηριο θα λειτουργησει ξανα.Η επομενη εκθεση θα γινει στη Θεσσαλονικη . Θα μας πουνε το παραμυθι οτι θα ειναι προσωρινα μεχρι να λυθουν τα προβληματα του κτηριου.Η αληθεια ειναι οτι η εκθεση στη Καστορια τελος.Αυτο θελουν και ο μεγαλοταξειδιωτικος πρακτορας και ο μεγαλογουναρας απο τη Σιατιστα για να προωθησουν τα συμφεροντα τους.Μην ξεχνατε οτι στο masterplan της ομοσπονδιας υπαρχει προβλεψη για χρηματοδοτηση της εκθεσης στη Θεσνικη.Τοσο ο παππους οσο και τα παιδακια που διοικουν σημερα ,εκτελουν σχεδιο για ελεγχο της εκθεσης απο καποιους και την μεταφορα της εκτος Καστοριας.Φυσικα ουτε η Αθηνα τους βολευει ,αφου οι του ΣΕΓ δεν ειναι κοροιδα και δεν εχουν επιτρεψει σε κανενα να ελεγχει την εκθεση.

  6
  2
 10. Ρε παιδια πως γινεται ενα τεραστιο καινουριο κτηριο να ειναι παρανομο.;Τι ιστορια ειναι αυτη.;Ποιος φταιει να του κοψουμε τα [email protected]@λα.

  2
  0
 11. Δυστυχως το κτηριο θα δεσμευθει απο το δημοσιο λογω προστιμων και χρεων και θα βγει σε δημοπρασια για να γινει η βυρσεψειο , η κουζινα ζωοτροφων.Δυστυχως η διοικηση του προφητη ηλια θα πληρωσει τα σπασμενα , με δεσμευση προσωπικων λογαριασμων και περιουσιακων στοιχειων.

  2
  2
 12. Τελικα τι μπορει να παθεις για λιγη δοξα. Μακαρι τα παιδια να μπορεσουν να ξεμπλεξουν αν και το βλεπω πολυ δυσκολο. Οσοι απο το δς εχουν περιουσια μαλλον θα μπλοκαριστει,
  Οπως και ολοι οι λογαριασμοι γυναικων και παιδιων.
  Τους βλεπω ολους οταν καταλαβουν τι εγινε να γινονται μπιλιες με την προηγουμενη διοικηση.

  4
  2
 13. Εσυ που θα πανηγυρισεις αν κλεισει το κτιριο και γραφεις εδω, μπας και εισαι το χαζό παιδι που τοφερε ο μπαμπας του απ το εξωτερικο για να τον βαλει στην γουνα? Ναι ο μπαμπας του που ελεγε οτι θα σβησει τους εργολαβους και τελικα θα σβησει αυτος? Ρωταω μήπως!

  5
  5
 14. Δεν νομιζω οτι κάποιος θελει να κλείσει το κτήριο γιατι θελει την έκθεση στην Αθήνα.Αν δεν κάνω λάθος ο Σεγ εχει κάνει τις προτάσεις του για το κτήριο!Αλλοι ειναι αυτοι που θέλουν να παει η έκθεση στη Θεσσαλονίκη και το λένε κιόλας!Αλλα θα ηθελα να σταθώ σε αυτο που είπε κάποιος νωρίτερα.Οτι δηλ οι μικροί παραγωγοί ευνοούνται απο την έκθεση στην Καστοριά.Να σε ρωτήσω κατι γιατι πολλοί την εχουν την πιπίλα αυτη.Ποσα μεγάλα μαγαζιά με οργανωμένα showroom υπάρχουν στην Καστοριά ξερεις;Τουλαχιστον 30 τα οποία ανήκουν και στους «μεγαλύτερους» γουναράδες εκ των οποίων ουτε οι 5 δεν στήριζαν ποτε την έκθεση στην Καστοριά.Ξερεις τι κανανε αυτοι οι 30;Πηγαίνανε στην έκθεση με τα βανάκια και παίρνανε τον κόσμο να τον πανε στα μεγαλομαγαζα του σε βάρος ξερεις ποιον;Των μικρών παραγωγών που δεν είχαν μαγαζί και αναγκάστηκα ο μονος τρόπος προβολής τους ηταν η έκθεση της Καστοριάς.Ξαφνικα οταν δημιουργήθηκε ο Σεγ καποιοι απο αυτούς τους 30 άρχισαν να στηρίζουν δειλά την έκθεση για να μη χάσουν την κουτάλα.Αυτοι οι μεγάλο γουναράδες που τους λένε ολοι αυτο θέλουν,να μπει ο μικρός στο λούκι να πληρωσει ενοίκιο και τους πελάτες να έρθουν και αυτοι να μαζέψουν το χρήμα !Απορω πως δεν το έχετε καταλάβει τόσα χρονια;στάχτη στα μάτια σας ρίχνουν;

  3
  0
  1. Αντε παιδάκι μου. γύρνα στο Νew York . Δεν ειναι για σενα οι μπιζνες ,
   Ολοι γνωριζουμε για τον καθενα και για εσας. Τι μου γραφεις εδω , αφου η επιχειρηση του καθενος ειναι ο καθρεπτης της πορειας του ! Αντε λοιπον.

   1
   1
   1. Εσενα μεγάλε σε πονάει η αληθεια και βρίζεις το προηγούμενο;οταν δεν εχεις τι να πεις σε κατι που ειναι αληθεια βρίζεις ε;με κατι σαν και εσενα θα παμε πολυ μπροστα!πανε τωρα να σε πληρωσει το αφεντικό σου να συνεχίζεις να βρίζεις.Η αληθεια φιλε μου οταν λέγετε και ειναι καθαρή δεν κρύβετε απο κανέναν!

    2
    0
 15. Τελικά πάλι χαθηκατε κάπου….στο πέλαγος.
  Το θέμα εδώ δεν είναι η έκθεση, αλλά οι υποσχέσεις του υπουργού , ο οποίος ήρθε γιά διακοπές, αλλά συγχρόνως μας γέμισε με υποσχέσεις-δωρα ντυμένος Αϊ Βασίλης.
  Αυτό είναι λοιπόν το θέμα και επίσης αν τον πιστεύετε η όχι.

  4
  0
 16. Το θεμα ειναι οτι η ιστορια συνεχιζεται : καποιοι ανεργοι που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα, για λιγη δοξα και βολεμα ,παιζουν το ρολο του προθυμου λαγου, για να ικανοποιησουν τα σχεδια και τα συμφεροντα του κατεστημενου των μεγαλογουναραδων του προφητη ηλια.
  Το σχεδιο ειναι γνωστο . Λαικισμος και πατριωτισμος. Αγαπη για την πολη απο τους τενεκεδες , ενω ολοι οι αλλοι ειναι οι κακοι ,που θελουν το κακο της Καστοριας. Αυτοι που δεν πληρωσαν ποτε φορο , αυτοι που δεν απασχολησαν ποτε εργαζομενο, αυτοι που δεν αφησαν ποτε φραγκο στην αγορα , αυτοι εχουν γινει τιμητες των παντων.
  Ετσι εκαναν ολες τις χαριστικες ρυθμισεις των δανειων για τα αφεντικα τους . Ναι αυτοι του προφητη ηλια ,αυτοι που βριζουν τους πετυχημενους ,αυτοι που τολμουν με θρασος να κανουν εκτιμησεις για τα διεθνη δρωμενα και να να κρινουν την εκθεση στο Μιλανο η στην Αθηνα , οταν οι δικοι τους συμμετεχουν μαζικα στο hong kong .
  Προερχονται απο το ιδιο καλουπι , ειναι οι ιδιοι που εχτισαν χωρις να ρωτησουν κανενα ενα αυθαιρετο κτηριο στο πουθενα , με προστιμα 1.3 εκ. ευρω.
  Ειναι αυτοι που αντι να ζητησουν συγνωμη και να κρυφτουν εχουν στομα και μιλανε.
  ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΝΑ.
  ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ,ΟΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ.
  ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΗΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ.

  7
  0

Σχολιάστε

Τα παρακάτω πεδία είναι προαιρετικά

Tο OlaDeka δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το oladeka.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.