Τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς, στηρίζουν το «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» - OlaDeka

Τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς, στηρίζουν το «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί»

Ο εθελοντικός οργανισμός για τα δικαιώματα του παιδιού «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί», επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά τις ακόλουθες σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ΠΕ Καστοριάς

για τις πρωτοβουλίες τους  για συλλογή ειδών, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους για την στήριξη των  παιδιών του οργανισμού μας.

α) Το Δημοτικό Σχολείο Δισπηλιού και ιδιαίτερα του Δ/ντή του κ. ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗ Γεώργιο, για την προσφορά ποσότητας τροφίμων και παιχνιδιών .

β) Το 2ο Γυμνάσιο Άργους Ορεστικού και ιδίως την Δ/ντρια του κα. ΜΩΥΣΙΔΟΥ Αλεξάνδρα, για την προσφορά ποσότητας τροφίμων, ρούχων και παιχνιδιών.

γ) Το ΕΠΑΛ Άργους Ορεστικού και ιδίως την εκπαιδευτικό κα. ΕΞΑΡΧΟΥ Αικατερίνη, για την προσφορά ποσότητας τροφίμων και παιχνιδιών.

δ) Το Νηπιαγωγείο Πενταβρύσου και ιδιαίτερα την Δ/ντρια κα. ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΥ Ελένη για την προσφορά τροφίμων και παιχνιδιών.

ε) Το 4ο Δημοτικό Σχολείο Άργους Ορεστικού και ιδίως τον συλλόγο γονέων και κηδεμόνων αυτού, που διά της κας ΝΑΤΣΙΟΥ Μαρίας και του κ. ΚΑΡΑΝΑ Απόστολου, προσέφεραν ποσότητα τροφίμων και παιχνιδιών.

ζ) Το φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών Stepup στο Άργος Ορεστικό και στη Καστοριά και ιδίως την ιδιοκτήτρια κα. ΚΥΡΟΥ Δήμητρα, για την προσφορά ποσού 33,36 ευρώ, που προήλθε από την συνεισφορά γονέων και παιδιών, στις Χριστουγεννιάτικες γιορτές του εκπαιδευτηρίου.

Με εκτίμηση

Για το ΔΣ

Ο πρόεδρος

Νικολόπουλος Γεώργιος

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria