Μία ακόμη αγωνιστική παρουσία αθλητών του Πρωτέα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ-ΣΠΥΡΟΥ (1)
Αρχική » Αθλητικά » Μία ακόμη αγωνιστική παρουσία αθλητών του Πρωτέα

Μία ακόμη Αγωνιστική συμμετοχή είχε ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Καστοριάς Πρωτέας, αυτή τη φορά στην Αριδαία, όπου οι νεαροί Αθλητές του πήραν μέρος στο 5ο Ενωσιακό Προπαιδικό Ατομικό Πρωτάθλημα για Αγόρια και Κορίτσια κάτω των 10 ετών, που διοργάνωσε ο τοπικός Σύλλογος Ο.Α. Αριδαίας το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις του.

Για τον Πρωτέα αγωνίστηκαν στην Κατηγορία των Κοριτσιών η Κατερίνα Τσουλούφα και η Μαρία Τζήμα και στην Κατηγορία των Αγοριών ο Ραφαήλ Γακόπουλος και ο Δημήτρης Σπύρου, αποσπώντας νίκες και πολλά θετικά σχόλια για την εμφάνισή τους.

Η Διοίκηση του Πρωτέα συγχαίρει Αθλητές, Γονείς και Προπονητές, που αποτελούν το απαραίτητο τρίπτυχο αγαστής συνεργασίας, για την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί.

Κλείνει μία άκρως πετυχημένη χρονιά για τον Πρωτέα, ο οποίος και την επόμενη χρονιά θα συμμετάσχει, θα αγωνιστεί για να πρωταγωνιστήσει σε όλες τις Κατηγορίες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πρωτέας, που είναι ο μακροβιότερος Σύλλογος Τένις στην περιοχή (από το 1993), προσφέρει στις πολύ όμορφες εγκαταστάσεις του, προπονήσεις και μαθήματα αντισφαίρισης υψηλού επιπέδου, για κάθε ηλικία, για κάθε επίπεδο.

ΡΑΦΑΗΛ-ΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΡΑΦΑΗΛ ΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΠΥΡΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΠΥΡΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΤΖΗΜΑ
ΜΑΡΙΑ ΤΖΗΜΑ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΤΣΟΥΛΟΥΦΑ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΟΥΛΟΥΦΑ
Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια