ΚΟΖΑΝΗ - Σύλληψη 56χρονου για καλλιέργεια - διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και για παράνομη οπλοκατοχή - OlaDeka

ΚΟΖΑΝΗ – Σύλληψη 56χρονου για καλλιέργεια – διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και για παράνομη οπλοκατοχή

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -1.542- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και -1- πιστόλι

Για την ίδια υπόθεση σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος ακόμη πέντε (5) ατόμων για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών

Χθες (29-12-2016) το απόγευμα σε περιοχή της Κοζάνης, συνελήφθη 56χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια-διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και για παράνομη οπλοκατοχή, ενώ σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος ακόμη -5- ατόμων, εκ των οποίων -4- ημεδαποί, ηλικίας 40,45,63 και 48 ετών και -1- υπήκοος Αλβανίας 36 ετών, για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Μετά από ενδελεχή έρευνα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), προχώρησαν στη σύλληψη του 56χρονου.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία του 56χρονου σε περιοχή της Κοζάνης, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-1.542,1- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,

-1- πιστόλι,

-30- φυσίγγια,

-10- κινητά τηλέφωνα με -14- κάρτες sim και

χρηματικό ποσό -385- ευρώ.

Από την έρευνα, προέκυψε ότι ο 56χρονος από κοινού με τον 40χρονο καλλιεργούσαν θερινούς μήνες τρέχοντος έτους δενδρύλλια κάνναβης, ενώ τις ναρκωτικές ουσίες ο 56χρονος προμήθευε ακολούθως στους υπόλοιπους -3- ημεδαπούς (45,63 και 48 χρονών), καθώς και στον 36χρονο αλλοδαπό.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria