ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΜΕ 30 ΚΙΛΑ ΚΑΙ 430 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΧΘΕΣ Ο 36ΧΡΟΝΟΣ - OlaDeka

ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΜΕ 30 ΚΙΛΑ ΚΑΙ 430 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΧΘΕΣ Ο 36ΧΡΟΝΟΣ

Επιβεβαίωση του oladeka.com

Επιβεβαίωση του χθεσινού αποκλειστικού ρεπορτάζ του oladeka.com με επίσημο δελτίο τύπου της αστυνομίας:

Συνελήφθη 36χρονος ημεδαπός σε περιοχή της Καστοριάς γιατί διακινούσε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης  -30-κιλών και -430- γραμμαρίων 

Συνελήφθη, χθες (27-12-2016) το μεσημέρι σε περιοχή της Καστοριάς, 36χρονος ημεδαπός, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο ειδικού επιχειρησιακού σχεδιασμού για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς, προχώρησαν στη σύλληψη του ανωτέρω.

Ειδικότερα, ο 36χρονος εντοπίστηκε χθες (27-12-2016) το μεσημέρι στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού Σιάτιστας – Κρυσταλλοπηγής και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκαν -2- ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν -31- αυτοσχέδιες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους -30- κιλών και -430- γραμμαρίων.

narkotika1

 

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • -30- κιλά και -430- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
  • -1- κινητό τηλέφωνα με -1- κάρτα SIM και
  • -1- Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

 

Η προανάκριση για την υπόθεση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς, ενώ ο συλληφθείς με τη σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria