Oλοκληρώθηκε η κατάθεση του αδερφού του Κωστή Πολύζου- «Δεν είναι οι γονείς μου οι δολοφόνοι» - OlaDeka

Oλοκληρώθηκε η κατάθεση του αδερφού του Κωστή Πολύζου- «Δεν είναι οι γονείς μου οι δολοφόνοι»

«Ειχα στο μυαλό μου τους γονείς μου γιατί είχαν πάει στη Νικολούλη και μετά από ένα διάστημα εκεινη με πλάγιο τρόπο έβγαινε και έλεγε πως αυτοί τον σκότωσαν» – «Η μητερα μου ήταν στον υπολογιστή 2 με 5 το πρωί…»!-Αντιφάσεις για το αν λειτουργούσε ή όχι το τηλέφωνο του πατέρα του

Στην κατάθεσή του ο ετεροθαλής αδερφός του Κωστή Πολύζου, Κώστας Ντιός, αναφέρει:

-Αφού γύρισε από τον Σπύρο και η ώρα είχε πάει 11.30 π.μ. και βλέπω πως δεν είχε νερό όταν πήγα να βουρτσίσω τα δόντια μου. Η μαμά είπε στον Κωστή να πάει να δει τι έγινε.Η πόρτα ήταν αοιχτή και ακουσα ένα αμάξι και τον αδερφό μου να γελάει. Έρχεται και λέει «οκ το νερό.. Πάω απέναντι στον Σπύρο πέντε λεπτά»…έβαλε παπούτσια και πήρε και μια ομπρέλα και έφυγε…

-Το πρωί στις 8 η μητέρα μου ήταν ανήσυχη και μου είπε πως ο Κωστης δε γύρισε σπίτι.

-Έψαχνε να βρει τον πατέρα μου γιατί είχε προβλημα το κινητό του. Πήρε τη σπιτονοικοκυρά γιατί το κινητό του είχε πρόβλημα μέρες.

-Το βράδυ της Παρασκευής αν θυμάμαι καλά μίλησα με τον πατέρα μου…εχω την αίσθηση πως ναι μιλησαμε…

ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ Ο 17ΧΡΟΝΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΣΥΧΝΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ «ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ»…

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, Ο ΝΕΑΡΟΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ…

-Όπως ανέφερε ο πρόεδρος ΔΕΝ υπάρχει κλήση μεταξύ του νεαρού και του πατέρα του, όπως ισχυρίστηκε ο 17χρονος, που λεει «δε θυμαμαι καλά πλέον».

-Ίσως επειδή η μαμά μου ήξερε πως το κινητό του πατερα μου εχει πρόβλημα πήρε στη σπιτονοικοκυρά του…

-Ο αδερφός μου και άλλες φορές έλεγε πως θα φύγει για πέντε λεπτά και έκανε 4-5 ώρες

-«Θυμάμαι πως τον πήρα τηλέφωνο..κάθε μερα μιλούσαμε» λέει ο νεαρός, απαντώντας στην εισαγγελέα που του είπε πως «σε λιγο ενηλικιώνεται και θα πρέπει να απαντήσει ειλικρινα».

-«Γιατί δεν εχει καταγραφεί η κλήση;» ρωτα η εισαγγελέας και ο νεαρος απαντα «δεν ξέρω»

-«O Kωστής δεν είχε εχθρούς…ήταν κλειστός τύπος..΄δεν ξέρω αν είχε σχέσεις με κορίτσια..ήταν πολύ καλό παιδί», λέει…

-«Ο αδερφος μου με τον πατέρα μου είχαν πολύ καλές σχέσεις, ήταν σαν αδέρφια…πάντα συζητούσαν και έβρισκαν μια λύση που βόλευε όλους»

-«Ο πατέρας μου είναι εγγυητής και δεν είχε λόγο να κάνει κάτι τέτοιο…δεν τους ρώτησα για το δάνειο και γιατί τα δάνεια πάρθηκαν στο όνομα του Κωστή. Τα κανάλια έλεγαν ό,τι πουλάει…Τον αδερφό μου δεν τον καταπίεζε κανείς και ποτέ…»

-«Όταν είπα πως δε μιλάω περισσότερο για να μην πάνε λάθος άνθρωποι στη φυλακή εννοούσα πως είναι δύσκολο να πάει εκεί κάποιος να θάψει ένα πτώμα…είναι πολύ δύσβατο σημείο..εννοούσα αυτούς που το έκαναν…είχα στο μυαλό μου τους γονείς μου γιατί είχαν πάει στη Νικολούλη και μετά από ένα διάστημα εκεινη με πλάγιο τρόπο έβγαινε και έλεγε πως αυτοί τον σκότωσαν»

-«Η μητερα μου ήταν στον υπολογιστή 2 με 5 το πρωί…ναι είχε Facebook….το είπε την άλλη μέρα στους θείους μου»

-Ερώτηση συνυγόρου υπεράσπισης: «Θα μπορουσες ποτέ να αναλογιστείς αν είναι ένοχοι οι γονείς σου;» Απάντηση 17χρονου: «Δεν είναι αυτοί»….

 

-«Μια φορά που τον ρώτησα τον Κωστή τι ακούει μου είπε εκκλησιαστικούς ύμνους…δεν πήγαινε Κυριακή στην εκκλησία…Μεγάλη Βδομάδα πήγαινε καμία φορά…»

 

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria