Assisi | Η ιταλική πόλη για δωρεάν διακοπές σε εγκυμονούσες - OlaDeka

Assisi | Η ιταλική πόλη για δωρεάν διακοπές σε εγκυμονούσες

Όταν είσαι έγκυος, είναι μια επίπονη διαδικασία. Γιατί πρέπει να προσέχεις τι θα φας, να μη βάψεις τα μαλλιά σου και να μην πίνεις. Και αυτά είναι μόνο μερικά από τα πολλά πρέπει που καλείσαι σαν εγκυμονούσα να προσέξεις.

Ωστόσο, υπάρχουν και μερικά που τα απολαμβάνεις όσο τίποτα. Στο λεωφρορείο σου παραχωρούν τη θέση τους (οι ευγενικοί βέβαια) και δεν κάνεις τις δουλειές του σπιτιού με τη μαμά- προσεχώς γιαγιά και τον σύζυγο να αναλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος τους.

Τώρα λοιπόν αν πας ταξίδι την ιταλική πόλη Assisi και μπορείς να αποδίξεις ότι συνέλαβες εκεί το παιδί, τότε δωρεάν διακοπές σε περιμένουν με 10 ξενοδοχεία να διαθέτουν δωρεάν διανυκτέρευση για μελλοντική χρήση ή για δυνατότητα επιστροφής χρημάτων στις τρέχουσες διακοπές σου.

Η διαδικασία κύησης και γέννησης ενός τέκνου είναι μια έκφραση βαθιάς αγάπης που θα έπρεπε να ενθαρρύνεται, δηλώνουν οι διοργανωτές της συγκεκριμένης παροχής σκεπτόμενοι πως ίσως με αυτό τον τρόπο πολεμήσουν το χαμηλό δείκτη γεννήσεων έχοντας μόλις 8 γεννήσεις ανά 1.000 κατοίκους.

Βέβαια, μερικές Ιταλίδες βρήκαν το εν λόγω εγχείρημα ρατσιστικό και σεξιστικό, ενώ από την άλλη ορισμένα ζευγάρια φανέρωσαν πως θέλουν ένα παιδί αλλά οι οικονομικές συνθήκες της χώρας δεν το επιτρέπουν.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria