7η FEA ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΓ - ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ - OlaDeka

7η FEA ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΓ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ

Η επίσημη παρουσίαση της 7ης “Fur Excellence in Athens” από τον ΣΕΓ

Με αλλαγές, καινοτομίες και αρκετό…σασπένς για όσα πρόκειται να συμβούν από 30 Μαρτίου έως και 1 Απριλίου 2017, παρουσίασε ο ΣΕΓ την 7η Fur Excellence in Athens.

Ο πρόεδρος του ΣΕΓ, Ντίνος Σαλαγιάννης, αναφέρθηκε στα εξής στοιχεία που διαφοροποιούν την έκθεση του 2017:
Πρώτον, σύμφωνα με τον κ. Σαλαγιάννη, διοργανώνεται από νέα γενιά γουνοποιών, δεύτερον, συνδέεται με άλλες διεθνείς εκθέσεις, με πολλά και σημαντικά πλεονεκτήματα για τους εκθέτες (σύμφωνα με το ρεπορτάζ του oladeka.com θα μπορεί π.χ. να αγοράζεται «πακέτο» συμμετοχή στην FEA με ταυτόχρονη συμμετοχή σε άλλες διεθνείς εκθέσεις) και τρίτον, δεν αφήνει να ευτελισθεί το προϊόν, με στόχο να μην φτάσουμε σε πόλεμο -όπως χαρακτηριστικά είπε- για το ποιος θα δώσει περισσότερα σε χαμηλότερη τιμή.

Παράλληλα, ο κ. Σαλαγιάννης δήλωσε ότι θα υπάρξει συμμετοχή και από διεθνείς εταιρίες κάτι που θα κάνει την έκθεση πραγματικά παγκόσμια. Μετά το σοκ της περυσινής χρονιάς, σημείωσε, εφέτος ξεκινάμε σε νέα βάση. “Δεν κάνουμε εκθέσεις με σκοπό το κέρδος” τόνισε με νόημα, “η FEA δεν λειτουργεί ανταγωνιστικά με άλλες εκθέσεις. Θέλουμε να δείξουμε ότι ο τόπος μας είναι το κέντρο της γούνας στην Ευρώπη”.

Αναφορικά με το κεντρικό μήνυμα της 7ης Fur Excellence in Athens, ο κ. Σαλαγιάννης τίμησε τον καθηγητή Βασίλη Καρδάση για τη μεγάλη του προσφορά και μέσα από ένα ξεχωριστό αφήγημα κατέληξε στο μότο της 7ης FEA που είναι το Από τα «μικρά» και «ασήμαντα» στο χρυσό.

Αμέσως μετά το λόγο πήρε ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Γιώργος Χατζησυμεωνίδης, ο οποίος μίλησε για το γκαλά και το show, αναφέροντας  σημαντικές αλλαγές.«Το γκαλά φέτος θα είναι πολύ φρέσκο και διαφορετικό. Το γκαλά θα πρέπει να αναλογιστούμε ότι είναι η εικόνα όλων των επιχειρήσεων στον έξω κόσμο. Ζητάμε από τις εταιρίες να βάλουν τα δυνατά τους ώστε να δείξουμε τι μπορούμε να δημιουργήσουμε με το υλικό της γούνας. Το γκαλά είναι η επιτομή του γουναρά. Εκεί θα δείξουμε τα καλύτερα και τα πιο φαντασμαγορικά κομμάτια που έχουμε παράξει για την χρονιά που έρχεται. Εκτός από το γκαλά θα κάνουμε και daily shows για όσους θέλουν να συμμετέχουν σε show και ίσως δεν έχουν τη δυνατότητα να έχουν δικό τους show στο περίπτερο. Θα είναι καθημερινά και θα συμμετέχει όποιος εκθέτης θέλει με όσα κομμάτια θέλει. Επίσης συνεχίζουμε το workshop το οποίο εμείς το καθιερώσαμε, είναι πολύ πρωτοποριακό συμμετέχουν νέεοι σχεδιαστές, δείχνουμε καινούριες τεχνικές και συμμετέχουν σε αυτή την επίδειξη και τα δημοπρατήρια.  Επίσης φέτος θα ξεκινήσουμε και μία άλλη δράση που έχουμε ονομάσει «on focus» και έχει να κάνει με την προβολή των επιχειρήσεων οι οποίες συμμετέχουνε στην FEA 2017. Θα υπάρχουν διαδραστικοί πίνακες ή video wall οι οποίοι θα διαφημίζουνε την κάθε επιχείρηση ξεχωριστά. Υπάρχει μια μεγάλη προσπάθεια για να εξελίξουμε όλο το κομμάτι της έκθεσης έτσι ώστε να πάμε βήματα μπρος και όχι προς τα πίσω.»

Δημιουργούμε ένα event εκθεσιακό και όχι ανταγωνισμού, σημείωσε από την πλευρά του ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΓ, Σάκης Μαλεγκάνος. Μια διεθνή έκθεση αντάξια του κλάδου, των προϊόντων και των κατασκευαστών του, χωρίς προχειρότητες και εκπτώσεις.

Να σημειώσουμε ότι παρόντες στην παρουσίαση ήταν φορείς και επιχειρηματίες από τον κλάδο της γούνας και εκπρόσωποι της πολιτικής και οικονομικής ζωής της Καστοριάς.

7h-fea-seg-afisa

seg-k

seg-ko

seg-kosm

20161114_200042

seg-eog-nh

seg-no

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria