Το δίκιο των Ελλήνων γονιών... και του συριακού λαού - OlaDeka

Το δίκιο των Ελλήνων γονιών… και του συριακού λαού

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Κανένα δημόσιο ή ιδιωτικό ελληνικό σχολείο δεν πρέπει να δεχθεί στις τάξεις του προσφυγόπουλα !!!

Παραβαίνουν το Διεθνές Δίκαιο αυτοί, οι οποίοι “ανοίγουν” τα εθνικά τους σχολεία σε πρόσφυγες.

Ένοχη για έγκλημα κατά τής ανθρωπότητας είναι η Ελληνική Κυβέρνηση.

Ποινικές ευθύνες για όποιους – πολιτικούς ή εκπαιδευτικούς – συμπράττουν στο έγκλημα αυτό.
Η Σχολή Χιλλ είναι ένα πανάκριβο ιδιωτικό σχολείο κάπου στην Πλάκα τής Αθήνας …Ένα σχολείο, το οποίο είναι απρόσιτο για τους κοινούς Έλληνες …Είναι πανάκριβο και η εισαγωγή σ’ αυτό απαιτεί εκτός από το μεγάλο “πορτοφόλι” και κάποιες “συστατικές επιστολές” …Δηλαδή, ακόμα κι αν ξεπεραστεί το οικονομικό πρόβλημα, αυτό δεν φτάνει από μόνο του για την εισαγωγή ενός παιδιού στο σχολείο αυτό. Τα παιδιά εκεί πρέπει να έχουν το απαιτούμενο κοινωνικό pedigree, ώστε να γίνουν αποδεκτά …Δεν είναι “τυχαία” παιδιά “τυχαίων” γονιών. Εκεί στέλνονται τα παιδιά τής “άρχουσας” τάξης, για να “συγχρωτιστούν” μεταξύ τους και να δημιουργήσουν τις κοινωνικές σχέσεις-“επενδύσεις”, οι οποίες θα τους εξασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον …Δεν δίνεις 16.000 τον χρόνο για πλάκα …”Επένδυση” είναι τα χρήματα αυτά …Οικογένειες, οι οποίες ζουν με τόσα χρήματα τον χρόνο, θεωρούνται πλέον προνομιούχες σε αυτήν τη χώρα.

prosfyges analytiko__01[4]

Σε αυτό το “αποστειρωμένο” – κυριολεκτικά και μεταφορικά – σχολείο προβλήματα όπως η φυματίωση, η ηπατίτιδα, η δυσεντερία κλπ. δεν είναι απλά άγνωστες καταστάσεις, αλλά στην κυριολεξία άγνωστες λέξεις. Αυτό το σχολείο βρίσκεται στην τρίτη χιλιετία και λογικό είναι αυτά τα προβλήματα του Μεσαίωνα να μην το αφορούν.

Στο σχολείο αυτό έχει βάλει τα παιδιά του ο αγραβάτωτος “επαναστάτης”, ο οποίος παριστάνει τον Πρωθυπουργό τής Ελλάδας …Ο κατά φαντασίαν “Τσε”, που, όταν δεν “πολεμάει” τους ιμπεριαλιστές, “χορεύει” τις “Αγορές”. Ο άνθρωπος, ο οποίος έκαιγε θρανία και μαυροπίνακες στα δημόσια σχολεία, προκειμένου να “μπει” από την πίσω “πόρτα” στον “χάρτη” τής πολιτικής, είναι ο ίδιος άνθρωπος, ο οποίος για τα δικά του παιδιά φρόντισε να μην τα αφορά η “κληρονομιά” του. Η “κληρονομιά” των αγώνων του, η οποία άφησε πίσω της μια κατεστραμμένη δημόσια παιδεία, αφορά μόνον τα παιδιά των φτωχών.

Σαν να μην έφτανε αυτή η υποβάθμιση των μέσων που παρέχονται σε αυτά τα Ελληνόπουλα, τώρα έρχονται κάποιοι αυτοαποκαλούμενοι “ευαίσθητοι” και “ανθρωπιστές” να “σπρώξουν” όλα μαζί αυτά τα παιδιά στον Μεσαίωνα. Δεν έφτανε, δηλαδή, που οι “επαναστάτες” τού κώλου υποβάθμισαν κάθε έννοια δημόσιας παιδείας, έρχονται τώρα και με τις πράξεις τους απειλούν και τα ίδια τα παιδιά. Δεν έφτανε, δηλαδή, που γυρνάνε στα σπίτια τους αγράμματα, τώρα θα φοβόμαστε μήπως γυρίσουν κι άρρωστα. Μπορεί να μην μαθαίνουν τα φαινόμενα της φυσικής ή της χημείας, αλλά θα τους μείνει από το σχολείο η γνώση τού να αναγνωρίζουν τα συμπτώματα της ηπατίτιδας και της φυματίωσης.

Η συνέχεια ΕΔΩ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria