Τέλος και το selfie stick – Πλέον τις σέλφι αναλαμβάνει ένα drone - OlaDeka

Τέλος και το selfie stick – Πλέον τις σέλφι αναλαμβάνει ένα drone

Μια ακόμη συσκευή που ύστερα από μια-δυο δοκιμές απλά θα πιάνει χώρο σε κάποιο συρτάρι μας (αν ποτέ την προμηθευτούμε), αναζητεί χρηματοδότες στο kickstarter.

Ο λόγος για το AirSelfie, ένα πολύ μικρό drone, το οποίο συνδέεται με κάποιο πανέξυπνο κινητό και όταν θέλουμε να «αυτοφωτογραφηθούμε», εκείνο απογειώνεται και μας βγάζει φωτογραφία.

Πολύ χρήσιμο, καθώς το ανθρώπινο χέρι πλέον θεωρείται πρωτόγονο για οποιαδήποτε χρήση, το selfie stick γίνεται στόχος bullying* και το να ζητήσεις από κάποιον άλλο να σε βγάλει φωτογραφία απαιτεί κοινωνικές δεξιότητες ανώτερες από εκείνες ενός δίχρονου, πράγμα που τείνει να γίνει αρκετά δυσεύρετο.

Έτσι λοιπόν η επιστήμη κατέληξε στο AirSelfie, το οποίο είναι τόσο μικρό ώστε να χωρά στο πίσω μέρος του καλύμματος το κινητού. Όταν έρθει η ώρα για σέλφι, ο χρήστης το απογειώνει κατευθύνοντάς το μέσα από το κινητό, και όταν αυτό βρεθεί στη σωστή θέση βγάζει τη φωτογραφία, η οποία σύμφωνα με τους κατασκευαστές, θα έχει πολύ καλύτερη γωνία λήψης της χαρούμενης παρέας σας.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria