Συνάντηση συνοριοφυλάκων με τον Φίλιππο Πετσάλνικο - OlaDeka

Συνάντηση συνοριοφυλάκων με τον Φίλιππο Πετσάλνικο

Κλιμάκιο της Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. με την Ένωση Συνοριακών Καστοριάς στο πλαίσιο ενημέρωσης για την απειλούμενη συγχώνευση -κατάργηση των Υπηρεσιών Συνοριακής Φύλαξης

Στις 22/11/2016 κλιμάκιο της Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. με την Ένωση Συνοριακών Καστοριάς στο πλαίσιο ενημέρωσης του πολιτικού κόσμου που αποφασίστηκε κατά την τελευταία Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ,

με θέμα την απειλούμενη συγχώνευση -κατάργηση των Υπηρεσιών Συνοριακής Φύλαξης, συναντήθηκε με τον πρώην πρόεδρο της Βουλής κο Φίλιππο Πετσάλνικο.

Εκθέσαμε στον πρώην Υπουργό Δημόσιας Τάξης – που επι θητείας του συστήθηκαν οι Υπηρεσίες Συνοριακής Φύλαξης – την πραγματική κατάσταση που επικρατεί αυτή την στιγμή στις Υπηρεσίες μας και τον απειλούμενο κίνδυνο που κρύβεται από την επικείμενη αναδιάρθρωση στην καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης και στην πάταξη του διασυνοριακού εγκλήματος.

Ο κος Πρόεδρος άκουσε με πολύ προσοχή και αφουγκράστηκε τις ανησυχίες μας για τους κινδύνους που ελλοχεύουν με την συγχώνευση – κατάργηση των Υπηρεσιών μας και δεσμεύτηκε να ενημερώσει τα στελέχη του κόμματός του αλλά και του κοινού πολιτικού κόσμου για την αναγκαιότητα της προστασίας αλλά και ενίσχυσης των Υπηρεσιών μας.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria