Στην 3η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Greek Tourism Expo 2016 ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς - OlaDeka

Στην 3η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Greek Tourism Expo 2016 ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς

ΦΩΤΟ

Σε μια προσπάθεια στήριξης της παρουσίας της Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στην 3η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Greek Tourism Expo 2016, η οποία διεξάγεται  στην Αθήνα από 25 έως 27.11.2016, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήρης Αδαμόπουλος βρίσκεται  σήμερα  Πέμπτη 24 Νοεμβρίου στα εγκαίνια της έκθεσης.

Κατά την παρουσία του εκεί ο κ. Αδαμόπουλος   συναντήθηκε με την Υπουργό Τουρισμού κα. Έλενα Κουντουρά, επισκέφτηκε  διάφορα περίπτερα, αντάλλαξε απόψεις με επιχειρηματίες του χώρου,  δοκίμασε παραδοσιακά εδέσματα, ενώ δεν παρέλειψε να επισκεφτεί και τον ειδικό διαμορφωμένο χώρο του Δήμου Νεστορίου.

Στη συγκεκριμένη έκθεση, όπως κάθε χρόνο, συμμετέχουν εκθέτες από διάφορους τομείς του ελληνικού τουρισμού σε μια προσπάθεια προώθησης και ανάπτυξης των συνεργασιών τους  και  παράλληλα ενδυνάμωσης του τουριστικού τους προϊόντος.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας δίνει το δικό της παρόν,  στοχεύοντας στον επανακαθορισμό της θέσης της στην τουριστική βιομηχανία με τη δημιουργία ενός διακριτού, ελκυστικού και αυθεντικού τουριστικού προϊόντος, το οποίο θα συνδέεται με την ταυτότητα της περιοχής.

adamo-philox

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria