Κρίση Τέλος! Ποιοι Ρώσοι; Με τέτοιες τιμές οι Έλληνες αγοράζουν από τους εκθέτες! - OlaDeka

Κρίση Τέλος! Ποιοι Ρώσοι; Με τέτοιες τιμές οι Έλληνες αγοράζουν από τους εκθέτες!

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗ! ΓΟΥΝΑΡΙΚΑ ΜΕ 350 ΚΑΙ 400 ΔΟΛΛΑΡΙΑ!

Αυτό που συμβαίνει στην εκπτωτικό φεστιβάλ δεν έχει ξαναγίνει. Γνωστή μεγάλη εταιρία έχει κάνει τους πάντες να παραμιλάνε! Όλοι αναρωτιούνται και ψάχνουν το μυστικό της επιτυχίας! Τις τιμές δεν τις καθορίζουν οι πωλητές αλλά οι αγοραστές! Πόσο θέλει η πελάτισσα; 500; 400; 350; Πάρτε το κυρία μου! Με γεια σας! Neeext!

Οι ουρές σε τέτοιο event είναι για πρώτη φορά γεγονός! Για να καταλάβει κάποιος το τι συμβαίνει, δεν χρειάζεται να αναφερθεί τίποτε άλλο εκτός από το ότι εκθέτης που πουλούσε “αβέρτα” δέχθηκε παρατήρηση από την εταιρία φύλαξης του κτιρίου (security) επειδή η ώρα ήταν 18:30 και αυτός πουλούσε ακόμη, ενώ η έκθεση έκλεινε στις 17:30!

Η συνέχεια; Ο εκθέτης που μουρμούριζε περιχαρής”αυτές είναι εκδηλώσεις! Να κάνετε κι άλλες τέτοιες!” πήρε μαζί του όλους τους πελάτες που περίμεναν να αγοράσουν και το …φεστιβάλ συνεχίστηκε στους ιδιωτικούς χώρους του εμπορικού του καταστήματος! Η πανηγυρική εκδήλωση έκλεισε με βραδινό all inclusive δείπνο από in house catering!

Τα παλτό που φεύγουν από το συγκεκριμένο περίπτερο είναι αμέτρητα. Κάθε φορά που αδειάζει, έρχεται φορτηγό της εταιρίας για ανεφοδιασμό προϊόντων!

Τέτοιος χαμός δεν γίνεται ούτε σε super market σε περίοδο κήρυξης πολέμου! Και πως να μην γίνει! Όταν πουλιέται ζακέτα 90 πόντων, με “παπαδίστικο” γιακά, μακρύ μανίκι και μαύρα Αμερικανικά δέρματα σε τιμή…κρατείστε την ανάσα σας…σε τιμή 350 με 400 δολλάρια!!!

Μετά από αυτά, οι Ρωσίδες πελάτισσες απέκτησαν ανταγωνισμό. Άρχισαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους κάποιοι…άλλοι υποψήφιοι αγοραστές…Ποιοι; Οι Έλληνες συνάδελφοι, περιπτεριούχοι του φεστιβάλ και μη!

Ναι καλά διαβάσατε! Οι συνάδελφοι – ανταγωνιστές της μεγάλης εταιρίας με τις απίστευτες τιμές, που είναι και αυτοί εκθέτες ή όχι, μπήκαν στη λίστα των πελατών για αγορές από τη συγκεκριμένη επιχείρηση! Και μάλιστα με σοβαρές παραγγελίες και όχι τσιρικιτζίδικες δουλειές σαν αυτές των Ρώσων. Οι Έλληνες (Καστοριανοί και Κοζανίτες) παραγγέλνουν και αγοράζουν σε ποσότητες των 300, 500 αλλά και 1000 γουναρικών ο καθένας!

Έτσι, τα φορτηγά ξεφορτώνουν, το αφεντικό τρελάθηκε, τα ταμεία έχουν πάρει φωτιά και οι Έλληνες γουνοποιοί επιτέλους βρήκαν τη λύση: Πουλάνε και αγοράζουν οι ίδιοι μεταξύ τους! Εδώ πρέπει να αναφερθεί ότι εκτός της “ναυαρχίδας” επιχείρησης της νέας τιμολογιακής πολιτικής η οποία αποτελεί την κορυφή του παγόβουνου, υπάρχουν 12 ακόμη περίπτερα που μιμούνται και ακολουθούν τη συγκεκριμένη τακτική και στρατηγική απλά το κάνουν περισσότερο κεκαλυμμένα.

Ποια κρίση; Το λύσαμε το πρόβλημα!

Υ/Γ:

Τιτανοτεράστιος Αρχηγός και Μάγκας ο κ. Νίκος! Έτη φωτός Μπροστά!

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria