ΟΙ ECOSEXUALS ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟ SEX ΜΕ ΤΗ ΓΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗ ΣΩΣΕΙ - OlaDeka

ΟΙ ECOSEXUALS ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟ SEX ΜΕ ΤΗ ΓΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗ ΣΩΣΕΙ

Οι ecosexuals θεωρούν πως το sex με τη Γη μπορεί να τη σώσει και αν τυχόν βρεθείς στο Sydney αυτή την εβδομάδα, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις sex με τη Γη

Οι ecosexuals θεωρούν πως το sex με τη Γη μπορεί να τη σώσει και αν τυχόν βρεθείς στο Sydney αυτή την εβδομάδα, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις sex με τη Γη σταματώντας στο ecosexual bathhouse στο Sydney LiveWorks Festival της πειραματικής τέχνης.Οι καλλιτέχνες Loren Kronemyer και Ian Sinclair της Pony Express δημιούργησαν το συγκεκριμένο bathhouse προκειμένου να διαλύσουν τα εμπόδια μεταξύ των ειδών, ενώ οραματίζονται την κίνησή τους και σας μέρος ενός μεγαλύτερου κινήματος των ecosexuals.p1b0t6r3dqa52rh31dnqh6mqnl3b_900 (1)

Ο αριθμός όσων αισθάνονται ecosexuals έχει αυξηθεί πολύ κατά την πάροδο των δύο τελευταίων χρόνων. Και τα αποτελέσατα της Google δείχνουν πως η αναζήτηση για αυτό έχει αυξήθει το ίδιο πολύ. Και το 2016 είναι η χρονιά που οτ να είσαι ecosexual είναι mainstream, δηλώνει η Jennifer Reed, η οποία έχει PhD στην Κοινωνιολογία στο University of Nevada του Las Vegas.

p1b0t6r3drfplea51lgp4hd18j73d_900

Τι είναι όμως η οικοσεξουαλικότητα (=ecosexuality); Πρόκειται για ένα ευρύ γενικά όρο με πολλούς ορισμούς και αποσαφηνίσεις. Από τη μια για κάποιους οικοσεξουαλικότητα είναι η προσπάθεια να χρησιμοποιούνται βιώσιμα σεξουαλικά προϊόντα, για άλλους είναι η περιπλάνηση και η βόλτα όντας γυμνοί και για μερικούς είναι να κυλιούνται στη λάσπη και στο γρασίδι και να έχουν οργασμούς.

p1b0t6r3dr1cm31mru1jos1ucv1t6s3e_900

Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν sex με δένδρα ή που αυνανίζονται σε ένα καταρράκτη, συνεχίζει. Μάλιστα, υπάρχουν και πολλοί καλλιτέχνες και ακτιβιστές που υποστηρίζουν ένθερμα και έμπρακτα το εν λόγω κίνημα με ποικίλους τρόπους όπως τις σχετικές δημοσιεύσεις στο Διαδίκτυο και γράφοντας σχετικά άρθρα.

p1b0t6r3dq21m128e1gu816cg6773a_900

Στον κόσμο υπάρχουν 100.000 άνθρωποι που χαρακτηρίζονται ως ecosexuals με το κίνημα να κάνει δειλά δειλά την εμφάνισή του από το 2000 αλλά να γνωρίζει άνθιση σταδιακά από το 2008 και να γίνεται mainstream το 2016. Και μάλιστα η ecosexuality είναι διαφορετικό κίνημα από όλα τα άλλα που έχουν εμφανιστεί καθώς αφορά στην προσωπική απόλαυση και ευχαρίστηση από ότι στη διαμαρτυρία και την πολιτική.

p1b0t6r3dr2me69t19gknslghf3c_900

Αλλάζουμε το νόημα της φράσης Γη ως Μητέρα σε Γη ως Εραστής. Θέλουμε να κάνουμε το περιβαλλοντικό κίνημα πιο αισθησιακό, διασκεδαστικό και ποικιλόμορφο. Ειμαστε οι ecosexuals, δηλώνουν υποστηρικτές του κινήματος.

Ηλιάνα Φασόλη

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria