Μητσοτάκης: "Θα εκφράσουμε τη σιωπηρή κοινωνία" - OlaDeka

Μητσοτάκης: “Θα εκφράσουμε τη σιωπηρή κοινωνία”

«Με άνοιγμα σε νέα πρόσωπα, σε νέες ιδέες, θα εκφράσουμε τη σιωπηρή κοινωνία», υπογράμμισε από τα Ιωάννινα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ολοκληρώνοντας τη διήμερη περιοδεία στην Ήπειρο.

Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι η «νέα Κυβέρνηση της χώρας θα γίνει πολύ πιο σύντομα, από όσο νομίζουν κάποιοι και θα είναι ισχυρή για να βγάλει τη χώρα από την κρίση».

Κατά τη συνάντησή του  με τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων, κ. Μάξιμο στα γραφεία της Μητρόπολης ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε ότι η πολιτεία πρέπει να στηρίζει το κοινωνικό έργο της Εκκλησίας, καθώς η Εκκλησία «έχει τη δυνατότητα να βοηθά στα οξύτατα κοινωνικά προβλήματα».

Κατά την συνάντησή του με τον τον Περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην ανάγκη της ευρύτερης συναίνεσης. «Πιστεύουμε σε μια ευρύτερη κοινωνική πλειοψηφία, που θα κάνει την επανάσταση του αυτονόητου», δήλωσε.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας περπάτησε στους δρόμους της πόλης των Ιωαννίνων, συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες ενώ επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνη και συναντήθηκε με παραγωγικούς φορείς της περιοχής.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria