Λεπτό προς λεπτό η κρίσιμη κατάθεση της μητέρας του Κωστή - OlaDeka

Λεπτό προς λεπτό η κρίσιμη κατάθεση της μητέρας του Κωστή

«Να επανέλθει η θανατική ποινή για όποιον το έκανε…να καθίσει στην ηλεκτρική καρέκλα»

«Θα φανώ κακιά αλλά το πρωτο που σκέφτηκα είναι πως πρέπει να επανέλθει η θανατική ποινή για όποιον το έκανε…να καθίσει στην ηλεκτρική καρέκλα»! «Δε μπορώ να καταλάβω ποιά κτήνη ήταν αυτά που αποφάσισαν να στερήσουν τη ζωή από το παιδί μου…είχε όνειρα» – «Όλοι μιλάνε πως είμαι μια Μήδεια που σκότωσε το παιδί της. Δε μπορούν να δουν όσα νιώθω. Λένε πως δεν κλαίω…αν έκλαιγα και ούρλιαζα θα ήμουν μια μάνα που οντως πονάει που έχασε το παιδί της;» – «Ποιός θα μου φέρει το παιδί μου πίσω; Ούτε ο κυνηγός, ούτε κανένας»

Η μητέρα του Κωστή Πολύζου Δέσποινα Κουτσέγκου, που κατηγορείται για τη δολοφονία του γιου της, αναφέρει:

-Μόλις επέστρεψε από το σπίτι του Σπύρου ο Κωστής έπαιξε με τον μικρότερο αδερφό του στον υπολογιστή. Του είπα γύρω στις 12 να πάει για ύπνο. Ο μικρός φώναξε πως δεν έχουμε νερό και είπα στον Κωστή να πάει να δει…όταν μου ειπε πως πάει δίπλα πέντε λεπτά να του πει κάτι του Σπύρου δεν παραξενεύτηκα γιατί ήταν δίπλα και πολλά βράδια έπαιζαν και πετούσαν πετρες ο ένας στον άλλο…έβαλε το μπουφάν του…αλλά ξαναγύρισε να πάρει ομπρέλα γιατί έβρεχε…μου είπε πως θα λείψει 5-10 λεπτά.Εστρωσα το κρεβάτι του και εκει είδα ανοιχτό τον υπολογιστή…μπορούσε να καθίσει ο οποιοσδήποτε γτ δεν είχε κωδικούς…μπήκα να παίξω ένα παιχνίδι που παίζαμε όλοι στην οικογένεια με φάρμες…ήταν πολλες σελίδες ανοιχτές..ήμουν ήσυχη και δεν ανησύχησα γτ ηταν νομίζα δίπλα..όταν άρχισα να νυστάζω πήρα τηλ τον Σπύρο και μου είπε πως έχει φύγει…του λέω μήπως συνεννοήθηκε με κάποιον φίλο και όταν είπε όχι άρχισα να ανησυχώ και να λέω με ποιά παρέα έφυγε…είχε πάει 4 παρά…και αν ηπιαν και έχουν αυτοκίνητο με βροχή και αέρα..σκεφτόμουν τις αγωνίες μιας μάνας που περνάει η ώρα και δεν έχει επιστρέψει το παιδί της…μπαινόβγαινα σε αυτά που είχε ανοιχτα στον υπολογιστή…κάποια στιγμή άκουσα αυτοκίνητο και ήταν ο πατέρας του Σπύρου…τον ρώτησα αν ήταν εκεί ο Σπύρος και μου είπε πως μάλλον…αλλά πως έχει και τις δυο πορτες κλειδωμένες. Τότε του ζήτησα το κινητό και του τηλεφώνησα να δω τι έγινε…

-Ήταν η πρώτη φορά που έφυγε χωρίς κινητό…χωρίς τσιγάρα…χωρίς κλειδιά…για 10-15 λεπτά είπε πως θα φύγει…

ΕΜΦΑΝΩΣ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΕΝΗ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΗ ΠΟΛΥΖΟΥ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΕΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ. ΠΟΛΥ ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ.

-Στη συνέχεια περιγράφει τις επόμενες κινήσεις της ιδιας και της οικογένειας για να βρουν τον Κωστή.

-Το μεσημεράκι ειδοποίησα τον άντρα μου πως κάτι δεν πάει καλά. Ήρθε στη Σιάτιστα περίπου στις 11 το βράδυ και πήγαμε στην Αστυνομία. Όμως δε δέχθηκαν τη δήλωση εξαφάνισης γιατί έπρεπε να περάσουν 48 ώρες.

-Μαζί με το Σπύρο και εναν άλλο φίλο του σπίτι μας κάναμε μια σελίδα πως χάθηκε ο Κωστής, για να μας δώσει κάποιος μια ιδέα, έστω, για το πού είναι ο Κωστής

ME ΣΤΑΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΚΑΙ…ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΦΗΓΗΣΗ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΚΟΥΤΣΕΓΚΟΥ

-Αναφέραμε για το κτήμα αυτό στον τότε διοικητή της Ασφάλειας Κοζάνης για το συγκεκριμένο κτήμα και επειδή είχε αδυναμία στα μελίσσια συζητήσαμε γι αυτά. Είπαμε και σε αξιωματικο της Ασφαλειας.. Ο τελευταίος μας είπε πως δεν έχει βρεθεί τίποτα.

-Ο άντρας μας υπέδειξε στην ΟΠΚΕ το κτήμα, σε έναν Σπύρο.Δε βρήκαν τίποτα.

 

Kozanimedia: Ο ΠΑΤΡΙΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΩΡΑΦΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΘΑΜΜΕΝΟΣ Ο ΚΩΣΤΗΣ. Η ΜΗΤΕΡΑ,ΟΜΩΣ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ Ο ΠΑΤΡΙΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΩΣ «ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ, ΠΑΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΞΑ ΕΚΕΙ». ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.

 

-Ο ….Τ.Κ. της Ασφάλειας μας είπε για πρώτη φορά για το εκκλησιαστικό περιεχόμενο των ιστοσελίδων στον υπολογιστή του Κωστή. Μας είπαν πως είχε μετατρέψει σε mp3 πολλούς εκκλησιαστικούς ύμνους. Μας είπε «μεγάλος αριθμός αρχείων με εκκλησιαστικό περιεχόμενο». Ο πρόεδρος σημειώνει πως «είναι μόνο 11».

-Αναζητήσαμε μια κοπέλα που είχαμε ακούσει πως ήξερε ο Κωστής..πηγαμε στη Γαλακτοκομικη Σχολή αλλά δεν τη βρήκαμε

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΡΩΤΑ ΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΤΣΕΓΚΟΥ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΨΑΞΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ «ειχαμε πελαγώσει δεν ξεραμε τι να κανουμε και πού να ψάξουμε»

 

Χωρίς κάτι ιδιαίτερο η περιγραφή του πώς έμαθαν για την εύρεση του πτωματος.

-Είπαμε τι πήγε να κάνει εκει πάνω ο Κωστής….ειδικά εκείνη τη βραδιά

-Περάσαμε από το γραφείο του τότε Α.Δ. Κοζάνης και μας έδιωξε τροχάδην Αθηνα για να γίνει η εξέταση DNA.

-Όταν μας ενημέρωσαν πως εγινε η ταυτοποίηση ήταν νύχτα και πήγαμε αμέσως Σιάτιστα. Οι εντολές της Αστυνομίας ήταν να τελειώσουν πρώτα οι έρευνες και μετά να πάμε στο σημείο.

-«Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω πώς ένιωσα όταν πήγα εκεί…Δε μπορώ να καταλάβω ποιά κτήνη ήταν αυτά που αποφάσισαν να στερήσουν τη ζωή από το παιδί μου…είχε όνειρα…να κάνει τα μελίσσια…και κάποια στιγμη να συνδυάσει και αυτά με τα γιαούρτια..»

-Όλοι μιλάνε πως είμαι μια Μήδεια που σκότωσε το παιδί της. Δε μπορούν να δουν όσα νιώθω. Λένε πως δεν κλαίω…αν έκλαιγα και ούρλιαζα θα ήμουν μια μάνα που οντως πονάει που έχασε το παιδί της; Μια μάνα δε φέρνει ένα παιδί στον κόσμο για να το σκοτώσει…Ο Κωστής ήταν το καμάρι μου…το καλύτερο παιδί του κόσμου…

-Ο Κωστής μου ήταν ένας άγγελος..άγγελος θα είναι και τώρα εκεί ψηλά…

Η 1Η ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΩΣ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΕ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΠΩΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΣΟΡΟΣ.

-«Η οικογενεια του αποβιώσαντος συζύγου μου ήθελε να παντρευτώ τον…κουνιάδο μου»!!!

-«Για τον Σπύρο είπα μόνο πως γνωρίζει με ποιά παρέα βγήκε και δε μας λέει τίποτα»

-Στον κύριο….της Ασφαλειας λέγαμε τα πάντα, αλλά δεν έκαναν κάτι»

-«Το μόνο που ενδιέφερε την κυρία Νικολούλη ήταν η τηλεθέαση…δεν πίστευε πως ο Κωστής πήγε στο Άγιο Όρος»

-«Όχι, δεν υποπτεύτηκα τον Σπύρο Καλαμπούκα»

-«Θα φανώ κακιά αλλά το πρωτο που σκέφτηκα είναι πως πρέπει να επανέλθει η θανατική ποινή για όποιον το έκανε…να καθίσει στην ηλεκτρική καρέκλα»!

-«Θα μπορούσε κάποιος να είχε ερευνήσει την περιοχη, να γνώριζε το μέρος και να πήγε να βάλει εκεί τη σορό..ούτε εγώ, ούτε ο σύζυγός μου κάναμε κάτι τέτοιο»

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: «ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ;»…ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΚΟΥΤΣΕΓΚΟΥ:»……………………………….»

-Ξέρετε τι έχει απομείνει; Μια τούφα μαλλιά…τα οποία τα έχω πλύνει…και οι φωτογραφίες του….μόνο μου χαμογελά…δν είναι μεγάλο άδικο αυτό; Του στέρησαν τη ζωή…θα ήταν 28 στα 29…ολόκληρος άντρας…Ποιός θα μου φέρει το παιδί μου πίσω; Ούτε ο κυνηγός, ούτε κανένας….

ΕΝΤΑΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΤΣΕΓΚΟΥ ΠΟΥ ΕΊΠΕ «Ο ΤΟΤΕ ΔΝΤΗΣ ΤΗΣ Α.Δ. ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ Ο…ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟ.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΕΥΡΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕ «ΜΗΝ ΤΟΝ ΦΩΝΑΞΩ ΤΩΡΑ ΕΔΩ…ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ»

-«Noμίζω πως ο Σπύρος Καλαμπούκας ζήλευε τη σχέση μας με τον Κωστή γτ δν είχε τέτοια σχέση αυτός με τον πατέρα του»!!!

-Για το δάνειο λέει «θέλαμε να πάει απευθείας το σπίτι στον Κωστή», με τον πρόεδρο να αναφέρει «Ναι,μαζι με τις 300.000 ευρώ χρέη»!

 

ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΟΓΩ ΕΝΤΟΝΗΣ ΑΔΙΑΘΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗΣ

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria