Κρανιδιώτης: Δεν ανατραφήκαμε για να φέρουμε στην εξουσία τον Μητσοτάκη και τα αρχοντόπουλα - OlaDeka

Κρανιδιώτης: Δεν ανατραφήκαμε για να φέρουμε στην εξουσία τον Μητσοτάκη και τα αρχοντόπουλα

Ο επικεφαλής της «Νέας Δεξιάς» στον ΣΚΑΙ

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο επικεφαλής της «Νέας Δεξιάς», Φαήλος Κρανιδιώτης,  τόνισε πως «το ζήτημα δεν είναι να αλλάξει CEO η χώρα, να αλλάξει διαχειριστή το μνημόνιο. Η χώρα δεν θέλει διευθύνοντα σύμβουλο, αλλά σχέδιο με όραμα και εθνικό και πατριωτικό πρόσημο. Δεν ανατραφήκαμε για να φέρουμε στην εξουσία τον Μητσοτάκη και τα αρχοντόπουλα».

Σε άλλο σημείο, ο κ. Κρανιδιώτης σημείωσε πως «η Νέα Δεξιά είναι κόμμα ταυτότητας», ενώ όπως ανέφερε «η ΝΔ του 1974 δεν έχει καμία σχέση με τις πολιτικές που ακολουθεί ο Μητσοτάκης» και ξεκαθάρισε πως πάντα η προσφορά του στη ΝΔ ήταν ανιδιοτελής, καθώς βιοπορίζεται από το επάγγελμα της δικηγορίας.

Παράλληλα, όπως είπε «μετά τις εκλογές, με γραπτή συμφωνία σε σοβαρά ζητήματα, όπως το μεταναστευτικό, την παιδεία και την οικονομία, θα μπορέσουμε να συζητήσουμε για τυχόν συνεργασίες».

Στην αρχή της συνέντευξης, ο επικεφαλής της «Νέας Δεξιάς» δήλωσε κάθετα αντίθετος με τη δημιουργία τεμένους στον Ελαιώνα, «γιατί μπορεί να επιφέρει γκετοποίηση της περιοχής.

Στην Αθήνα έχουμε ήδη περίπου 100 τζαμιά, ένα μεγάλο και νόμιμο στο Μοσχάτο.Το τζαμί δεν είμαι μόνο λατρευτικός τόπος για τους μουσουλμάνους, αλλά σύμβολο κυριαρχίας. Κιβωτός του ελληνισμού είναι η Ορθοδοξία».

Περαιτέρω τόνισε ότι είναι μια απόφαση που δεν μπορεί κανείς να την πάρει πίσω,να την αναιρέσει αν το μετανιώσει.

«Δεν θα ενωθούμε με τη μεσαιοχωρίτικη ΝΔ»

Σε ερώτηση γιατί έκανε είναι επικεφαλής διακριτής πολιτικής κίνησης και δεν ενώνεται με την υπόλοιπη Δεξιά ο Φαήλος Κρανιδιώτης ήταν κατηγορηματικός: «δεν θα ενωθούμε με τη μεσαιοχωρίτικη ΝΔ, με αυτούς που πουλάνε αυθεντικές επιστολές του Ιησού Χριστού και με αυτούς που τώρα προπαγανδίζουν δραχμή, ενώ μέχρι πρότινος έσωζαν την Ελλάδα συμμετέχοντας σε Κυβέρνηση, που στήριζε το ευρώ και το Μνημόνιο».

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria