Ισοπαλία και ήττα για τις Μικτές Ομάδες της ΕΠΣ Καστοριάς κόντρα στην ΕΠΣ Πέλλας (2-2 οι Παίδες και 0-3 οι Νέοι) - OlaDeka

Ισοπαλία και ήττα για τις Μικτές Ομάδες της ΕΠΣ Καστοριάς κόντρα στην ΕΠΣ Πέλλας (2-2 οι Παίδες και 0-3 οι Νέοι)

Μία ισοπαλία και μία ήττα είναι ο απολογισμός των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Καστοριάς στους εντός έδρας αγώνες που έδωσαν σήμερα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μικτών Ενώσεων με αντίπαλο την ΕΠΣ Πέλλας.

Έμφραγμα στο 90′ οι Παίδες

Συγκεκριμένα, η Μικτή Παίδων αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 15’ με αυτογκόλ του Παπαχρήστου (0-1), κατάφερε στη συνέχεια νε φέρει ‘’τούμπα’’ το ματς και να πάρει προβάδισμα στο σκορ (2-1) με γκολ που πέτυχαν οι Σιδηρόπουλος (22΄) και Ήργης (36’). Το σκορ αυτό διατηρήθηκε μέχρι το 80’, λεπτό στο οποίο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν με γκολ του Ξανθού να φέρον το ματς στα ίσα (2-2), αποσπώντας έτσι, στην εκπνοή της αναμέτρησης τον βαθμό της ισοπαλίας.

 

Άξιζαν το ”Χ” οι Νέοι, αλλά….

Στην αναμέτρηση των Νέων έγινε ένα δυνατό, μοιρασμένο και αμφίρροπο παιχνίδι και το τελικό σκορ 0-3 ασφαλώς και δεν αντιπροσωπεύει την πραγματική εικόνα του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν…. λογαριασμό στο 12’ με σουτ βολίδα του Παπαδόπουλου (0-1), ενώ στο 16’ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για το 1-1 όταν ο Σταυροθόδωρος με σουτ ‘’κεραυνό’’ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της Πέλλας. Τα δύο υπόλοιπα τέρματα για τους φιλοξενούμενους επιτεύχθηκαν στο 90’ και 92 με τους Πασσαλή και Τσιάκαλο.

                                                             ΠΑΙΔΕΣ                    ΝΕΟΙ

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ-ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ                  8-1                          2-0

ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ

ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ                 2-2                          0-3

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria