Θάλαμος συζύγων: Η απόλυτη λύση για τους άνδρες που μισούν τα ψώνια - OlaDeka

Θάλαμος συζύγων: Η απόλυτη λύση για τους άνδρες που μισούν τα ψώνια

Στη Κίνα βρήκαν τη λύση στο αιώνιο πρόβλημα των ανδρών, που συνοδεύουν τις γυναίκες για ώρες στα ψώνια τους.

Είναι γεγονός πως οι άνδρες μισούν τα ψώνια με τις γυναίκες. Ξεκινούν προκατειλημμένοι και παραμένουν και με το δίκιο τους… Λίγο οι ατελείωτες ώρες shopping, λίγο η αναποφάσιστη σύντροφός τους και άλλοι πολλοί παράγοντες κάνουν το shopping με τη σύντροφο του extreme sport. Στην Κίνα φαίνεται κάθισαν και σκέφτηκαν πολύ το φλέγον αυτό ζήτημα και βρήκαν τη λύση. Για να μην γκρινιάζει η καλή σου ότι δεν τη συνοδεύεις, αλλά και για να περνάς και εσύ καλά, υπάρχει ο θάλαμος συζύγων!

kina_thalamos_sizigon_1

Καλά διάβασες! Σε ένα εμπορικό κέντρο στην Κίνα δίνουν τη δυνατότητα στις γυναίκες να κάνουν ανενόχλητες τα ψώνια τους και τους άνδρες να τους “παρκάρουν” στον συγκεκριμένο τομέα, όπου θα μπορούν να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν όσο θα περιμένουν τις γυναίκες τους να ολοκληρώσουν το έργο τους.  Ειδικότερα, στον τρίτο όροφο του νέου εμπορικού κέντρου Vanke Mall, στην περιοχή Minhang της Shanghai, υπάρχει ο θάλαμος συζύγων στο οποίο μπορούννα δουν τηλεόραση, να διαβάσουν περιοδικά, καθισμένοι σε μία πολυθρόνα με μασάζ.

kina_thalamos_sizigon_2

Την ιδέα αυτή ήδη έχουν ζηλέψει πολλά εμπορικά κέντρα στον κόσμο, καθώς τη θεωρούν εξαιρετική! Σύμφωνα με μια βρετανική έρευνα, οι άνδρες βαριούνται τα ψώνια μέσα σε 26 λεπτά, ενώ το 80% των ανδρών δηλώνει πως σιχαίνεται να πηγαίνει για ψώνια με την σύντροφο του.  Από την άλλη, υπάρχει και ένα δυνατό 45% που δεν το επιχειρεί καν!

kina_thalamos_sizigon_3

Της Αργυρώ Ντόκα

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria