Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΛΛΗΨΗ - 25ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΙ 17ΧΡΟΝΗ ΑΝΗΛΙΚΗ ΟΙ 2 ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ - OlaDeka

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΛΛΗΨΗ – 25ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΙ 17ΧΡΟΝΗ ΑΝΗΛΙΚΗ ΟΙ 2 ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ

Συνελήφθησαν δυο άτομα σε περιοχή της Καστοριάς γιατί κατείχαν και μετέφεραν πάνω από 32 κιλά ακατέργαστη κάνναβη

Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, δυο υπήκοοι Αλβανίας, ένας άντρας και μια ανήλικη γυναίκα, ηλικίας 25 και 17 χρονών αντίστοιχα, για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικού επιχειρησιακού σχεδιασμού για την αντιμετώπιση της διάδοσης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, εντοπίστηκαν οι ανωτέρω χθες (02-11-2016) το μεσημέρι σε περιοχή του Άργους Ορεστικού Καστοριάς και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο οχημά τους, με οδηγό τον 25χρονο και συνοδηγό την 17χρονη, βρέθηκαν -3- ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν -60- συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους -32- κιλών και -850- γραμμαρίων, τις οποίες οι προαναφερόμενοι κατείχαν και μετέφεραν προς το εσωτερικό της χώρας.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

-32- κιλά και -850- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,

-3- κινητά τηλέφωνα,

-4- τέσσερις κάρτες SIM και

-1- Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο.

                                                                                                    

Η προανάκριση για την υπόθεση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς, ενώ οι συλληφθέντες με την κακουργηματική σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria