Εξιχνιάστηκαν ακόμη -3- περιπτώσεις κλοπής στις πόλεις της Πτολεμαΐδας και της Κοζάνης - OlaDeka

Εξιχνιάστηκαν ακόμη -3- περιπτώσεις κλοπής στις πόλεις της Πτολεμαΐδας και της Κοζάνης

sillipsi

Ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης που αφορούσε την επ΄αυτοφώρω σύλληψη 38χρονου ημεδαπού προχθές (15-11-2016) το βράδυ στην Πτολεμαΐδα 16-11-2016: Επ΄αυτοφώρω σύλληψη 38χρονου στην Πτολεμαΐδα – Υπ. Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης – Ελληνική Αστυνομία Δελτίο Τύπου), από το Τμήμα Ασφάλειας Πτολεμαΐδας εξιχνιάστηκαν ακόμη τρεις (3) περιπτώσεις κλοπής που τελέστηκαν στις πόλεις της Πτολεμαΐδας και της Κοζάνης.

Συγκεκριμένα, χθες (16-11-2016) το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πτολεμαΐδας πραγματοποιήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία του 38χρονου στην Πτολεμαΐδα, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-2-  ποδήλατα,

-1- πορτοφόλι με διάφορα έγγραφα,

-1- δισκίο, την κατοχή του οποίου δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει και

-1- ραδιοκασετόφωνο, για το οποίο δε μπόρεσε να αποδείξει τη νόμιμη κατοχή του.

Από τη συνεχιζόμενη έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Πτολεμαΐδας προέκυψε ότι ο 38χρονος είχε αφαιρέσει τα προαναφερόμενα ποδήλατα τις απογευματινές ώρες της 15-11-2016 από οικίες στην Πτολεμαΐδα και το πορτοφόλι από Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που είχε διαρρήξει τις βραδινές ώρες της 07-11-2016 στην Κοζάνη (σχετικό το από  HYPERLINK “http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang=’..’&perform=view&id=67007&Itemid=1790&lang=” 12-11-2016: Εξιχνιάστηκαν κλοπή και απάτη που τελέστηκαν από ημεδαπό σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα αντίστοιχα – Υπ. Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης – Ελληνική Αστυνομία Δελτίο Τύπου).

Τα ανωτέρω ποδήλατα και το πορτοφόλι αποδόθηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Κοζάνη, 17 Νοεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria