ΑΓΣ Καστοριά: "Ανέτοιμος για αυτό το παιχνίδι ο διαιτητής κ. Καραταΐδης" - OlaDeka

ΑΓΣ Καστοριά: “Ανέτοιμος για αυτό το παιχνίδι ο διαιτητής κ. Καραταΐδης”

Στην παράταση κατόρθωσε, τελικά, η Καστοριά να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ηρακλή Πολύκαρπης, κερδίζοντας τον με 2-1 και να προκριθεί στα ημιτελικά του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καστοριάς.

Η Καστοριά ξεκίνησε το παιχνίδι, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι, που έχασαν μία πολύ καλή ευκαιρία για να προηγηθούν στο σκορ. Έτσι στο 12΄ ο Τσιμόπουλος βρέθηκε, μέσα στην περιοχή της Καστοριάς, αλλά δεν μπόρεσε από κοντινή απόσταση να στείλει την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων, χάνοντας μία πολύ καλή ευκαιρία για την ομάδα του να προηγηθεί στο σκορ.

Στο 15′ ο Αντωνιάδης έκανε έξοχη ατομική προσπάθεια, απέφυγε τρεις αντιπάλους και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Damzi, ο οποίος με πλασέ, από πλάγια αριστερά, άνοιξε το σκορ (1-0).

Στο 17΄ο Μαντζάνας εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, ο Astrauskas έπιασε κοντινή κεφαλιά, αλλά ο Μπούρκας απέκρουσε εντυπωσιακά στην αριστερή του γωνία. Στο 19΄ και στο 20΄ο Δημητριάδης είπε δύο φορές όχι στον Στασινόπουλο. Την πρώτη φορά σε εκτέλεση φάουλ, όταν πετάχτηκε εντυπωσιακά στο αριστερό γάμα της εστίας του και απέκρουσε σε κόρνερ και την δεύτερη όταν κατόρθωσε να βγάλει τη μπάλα κόρνερ, στο σουτ του επιθετικού της Πολυκάρπης, όπου η μπάλα κόντραρε στον Τράντα και κατευθύνθηκε προς τα δίχτυα. Στο 29΄ο Δημητριάδης απέκρουσε και πάλι σωτήρια το σουτ του Μήλιου από κοντινή απόσταση.

Στο 32΄ σε σουτ του Damzi, από πλεονεκτική θέση, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Μπούρκα. Στο 55′  ο Τράντας, σαν τελευταίος παίκτης ανέτρεψε τον Μήλιο, με αποτέλεσμα να δεί την κόκκινη κάρτα του κ. Καραταΐδη.

Στο 61′ ο Μαντζάνας βρέθηκε τετ α τετ με τον Μπούρκα, όμως ο τελευταίος απέτρεψε τον κίνδυνο, αποκρούοντας με το πόδι σε κόρνερ.

Στο 63΄ο Damzi έπιασε δυνατό συρτό σουτ απο το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά ο Μπούρκας απέκρουσε στην αριστερή του γωνία. Στο 85′, σε ανατροπή μέσα στην περιοχή του Μήλιου από τον Λαδά, ο διαιτητής κ. Καραταΐδης έδειξε το σημείο του πέναλτι. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Μπούρκας Βασ. (τερματοφύλακας Πολυκάρπης) και ισοφάρισε σε 1-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να οδηγηθεί σε παράταση.

Στο 100′ ο Μηλιάτης, βλέποντας τον Μπούρκα μακριά από την εστία του, σούταρε από το χώρο του κέντρου κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων, κάνοντας το 2-1.

Στο 103΄ο Damzi έπιασε σουτ απο κοντά και πλάγια αριστερά, αλλά ο Μπούρκας αποκρουσε και η μπάλα βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι του.

Στο 106′  ο Ρέντας είδε την 2η κίτρινη κάρτα (κόκκινη) του κ. Καραταΐδη, με αποτέλεσμα οι αριθμητικές ισορροπίες στο παιχνίδι να αποκατασταθούν. Στο 107′ ο Μήλιος, από θέση τετ α τετ, σούταρε ψηλά άουτ.

Στο 111′ έχουμε αποβολή με κόκκινη κάρτα του Μηλιάτη, που αφήνει την Καστοριά με 9 παίκτες. Στο 112′ το σουτ του Damzi, από καλή θέση, έφυγε άουτ. Στο 114′ Πλασέ του Damzi, από θέση τετ α τετ, απέκρουσε σε κόρνερ ο Μπούρκας.

Στο 117′ σε σουτ του Παπαθανασίου έξω απο τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Δημητριάδη

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Καραταΐδης Βασ., o οποίος έδειξε ανέτοιμος για αυτό το παιχνίδι και από τις αποφάσεις του έχουν παράπονα και οι δύο ομάδες. Καλοί ήταν οι βοηθοί κ.κ. Κοτεκίδης Ι. και Πανταζής Κων., άπαντες του Σ. Δ. Π. Καστοριάς.

Οι συνθέσεις:

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Δημητριάδης, Χασάι, Τσόπρας (46΄Νίνος), Τράντας, Αντωνιάδης, Λαδάς, Damzi, Μηλιάτης, Tahirllari (56΄Νέδος), Astrauskas, Μαντζάνας (74΄Rapo)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ: Μπούρκας Βασ., Τραϊανός, Ρέντας, Μπούρκας Γεωργ.(64΄Κυβεντίδης), Παπαθανασίου, Γκόνος (76΄Σαϊνίδης), Μήλιος, Σίμος, Νικολόπουλος, Στασινόπουλος, Τσιμόπουλος

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria