Θόδωρος Καρυπίδης για Κλεισούρα: Περιμένω την αλλαγή της πρότασης από τον κ.Αγγελή - OlaDeka

Θόδωρος Καρυπίδης για Κλεισούρα: Περιμένω την αλλαγή της πρότασης από τον κ.Αγγελή

ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ

Αποκλειστικές δηλώσεις έκανε στο oladeka.com ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Θόδωρος Καρυπίδης για το μεγάλο θέμα που έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα, λόγω της μη αποστολής στον tap της πρότασης της Κλεισούρας για το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του TAP:

«Όπως έχω τονίσει, οι προτάσεις που έχουν αποσταλεί στην έδρα της κοινοπραξίας στην Ελβετία είναι εκείνες που ιεράρχησαν, υπέγραψαν και απέστειλαν στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας οι Δήμοι της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς. Εμείς σαν Περιφέρεια δεν κρατήσαμε ούτε ένα ευρώ. Αποκεντρώσαμε όλα τα έργα στους δήμους. Από την άλλη πρέπει να γνωρίζουν οι πάντες ότι την τελική έγκριση θα τη δώσει η διοίκηση του TAP η οποία θα κρίνει για το ποιες προτάσεις συνάδουν με τις προδιαγραφές της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης γενικά και της κοινοπραξίας ειδικά.

Το προτεινόμενο έργο της τηλεθέρμανσης για την Κλεισούρα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και εκείνο που πρέπει να γίνει είναι να επικαιροποιηθεί η απόφαση του δήμου Καστοριάς ο οποίος καλείται να επαναδιαμορφώσει τη συνολική του πρόταση έτσι ώστε να καλυφθεί η συγκεκριμένη δίκαιη και ενδιαφέρουσα πρόταση της Κλεισούρας. Αναμένω λοιπόν τις κινήσεις από τον δήμαρχο Καστοριάς και εγώ για άλλη μία φορά θα σταθώ υποστηρικτής και αρωγός».

Μετά και από αυτή την δήλωση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, στην πλατεία τα φώτα χαμηλώσαν και ο προβολέας έχει εστιάσει έντονα στο πρόσωπο του Ανέστη Αγγελή. Όλοι έχουν σιγήσει και περιμένουμε τις επόμενες λέξεις που θα βγούν από τα χείλη του δημάρχου Καστοριάς ο οποίος αναμένεται να κατανοήσει ότι εάν η όλη κατάσταση παρομοιάζονταν με οδήγηση, μπροστά του αυτή τη στιγμή υφίσται μόνο ένα σήμα του ΚΟΚ: Αυτό που υποδεικνύει μονόδρομο. Το μονόδρομο της αποκατάστασης της δικαιοσύνης και του ορθολογισμού…

Πέτρος Σμιξιώτης

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria