Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα της Καστοριάς, από τον χορηγό της ομάδας. - OlaDeka

Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα της Καστοριάς, από τον χορηγό της ομάδας.

Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα της Καστοριάς, σήμερα αργά το μεσημέρι, από τον χορηγό της ομάδας, που ως γνωστό είναι για τη φετινή χρονιά, το VELLUTO Caffe & Wine Bar και συγκεκριμένα από την ιδιοκτήτρια της συγκεκριμένης επιχείρησης, κα Έλενα Ιωαννίδου.

Όπως μπορεί, εύλογα να διαπιστώσει κανείς, το καλό και λεπτό γούστο της κυρίας Ιωαννίδου, δεν μπορούσε να μην έχει συμμετοχή και στην καινούργια φανέλα της Καστοριάς, αφού η άποψη της είχε βαρύνουσα σημασία στην τελική επιλογή της.

Η κυρία Ιωαννίδου, πλέον, εκτός από την επιχείρηση της, μπορεί, πλέον, να υπερηφανεύεται και για το γούστο της, στην φανέλα της ομάδας, όπου η επιχείρηση της είναι χορηγός. 

Ως γνωστόν, το VELLUTO Caffe & Wine Bar βρίσκεται στην οδό 11ης Νοεμβρίου 6 και αποτελεί ένα κόσμημα στο κέντρο της πόλης της Καστοριάς. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 2467 022 333.

Να θυμίσουμε σε όλους και ειδικότερα στους φίλους της ομάδας μας, ότι το VELLUTO Caffe & Wine Bar λειτουργεί από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, προσφέροντας, κατά γενική ομολογία, πολύ καλούς καφέδες στην Καστοριά, αλλά και γρήγορο dellivery! Το υπέροχο περιβάλλον, ο όμορφος κόσμος, η ωραία μουσική lounge, το πολύ καλό service, η καθαριότητα, το ευγενικό και εξυπηρετικό προσωπικό και οι προσιτές τιμές είναι μερικοί από τους λόγους που αξίζουν για να επισκεφθεί κάποιος το συγκεκριμένο μαγαζί. Τα ποτά είναι γνήσια, ενώ, διαθέτει, επίσης, πολλά παλιά κρασιά ετικέτας, σε ειδική θερμοκρασία, με πρωτοποριακή μέθοδο.
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria