Ο ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ... - OlaDeka

Ο ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ …

Ευτυχώς, όμως, για κακή του τύχη στη χώρα μας ακόμα το να εκφράζεσαι ελεύθερα και να διαφωνείς δημόσια με πολιτικά πρόσωπα ή να τους ασκείς κριτική δεν είναι κακούργημα, όπως προφανώς θα επιθυμούσε ο κ. Διαμαντόπουλος.


Ο γνωστός κατά φαντασία αριστερός μη μπορώντας να αποδεχθεί ακόμα την εκκωφαντική απόρριψη των Καστοριανών συμπολιτών μας στις τελευταίες εκλογές πριν ένα χρόνο, προσπαθεί να βρει ένα άλλοθι, μια δικαιολογία, κάτι τέλος πάντων που θα απαλύνει το ηχηρό χαστούκι  όπως εκφράστηκε μέσα από τις κάλπες. Έτσι, ανά τακτά χρονικά διαστήματα και συνήθως με αφορμή άσχετα γεγονότα, επιδίδεται σε μια άθλια κατασυκοφάντηση προσώπων των μέσων ενημέρωσης ή ακόμα και πρώην συντρόφων του και μάλιστα στη βάση της θεώρησης πως η όποια ευθύνη, πραγματική ή φανταστική, μεταβιβάζεται βάσει της συγγενικής σχέσης (πολύ αριστερή προσέγγιση αυτή!).

Δεν μπορεί να αποδεχθεί ακόμα το γεγονός πως για την πολιτική απομόνωσή του δεν ευθύνονται κάποιοι κακοί τρίτοι, που δήθεν τον πολέμησαν, αλλά οι ίδιες του οι πολιτικές  ιδέες, πράξεις και επιλογές. Αυτές καταψήφισε ο Καστοριανός λαός. Ας το αποδεχθεί επιτέλους και ας σταματήσει τις ύβρεις, τις αθλιότητες και τις συκοφαντίες. Ο οχετός των δυσφημιστικών και απαξιωτικών του σχολίων δεν θα μας πτοήσουν από το να εκφράζουμε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη μας ούτε θα μας φιμώσουν στη βάση της αυτολογοκρισίας, από το να ασκούμε την όποια δημόσια κριτική σε οποιοδήποτε δημόσιο πρόσωπο ή θεσμό.

Προφανώς ο κ. Διαμαντόπουλος ονειρεύται τη λειτουργία του τύπου και του δημόσιου λόγου στα πρότυπα της “ελευθερίας της έκφρασης” των σταλινικών καθεστώτων (απ’ όπου και οι πολιτικές του καταβολές άλλωστε), και είμαστε σίγουροι πως υπό άλλες συνθήκες θα ήμασταν ήδη στα γκουλάγκ για “σωφρονισμό”.  Ευτυχώς, όμως, για κακή του τύχη στη χώρα μας ακόμα το να εκφράζεσαι ελεύθερα και να διαφωνείς δημόσια με πολιτικά πρόσωπα ή να τους ασκείς κριτική δεν είναι κακούργημα, όπως προφανώς θα επιθυμούσε ο κ. Διαμαντόπουλος.

Αλλά βλέπετε, όταν κάποιος συνηθίζει στα λιβανίσματα των αυλικών του δημοσιογράφων δυσκολεύεται  στην συνέχεια να δεχθεί την όποια μη βολική κριτική.

Ας σταματήσει, επιτέλους, την λασπολογία και ας συμβιβαστεί με την ιδέα πως δεν πρόκειται ούτε να μας φιμώσει ούτε το βήμα στο δημόσιο λόγο, όσο άβολο κι αν του φαίνεται, θα ανήκει μόνο στα πρόθυμα λιβανιστήρια του.

 

Φωτογραφία: http://politika-gr.blogspot.gr

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria