Μια μεγάλη αποκάλυψη για την συμφωνία για τα έργα του TAP – Η συμφωνία έγινε τον ΜΑΡΤΙΟ και ο πίνακας των έργων που διέρρευσε πρόσφατα είναι ο ίδιος με αυτόν που συμφώνησαν ΑΓΓΕΛΗΣ,ΚΕΠΑΠΤΣΟΓΛΟΥ,ΓΚΕΤΣΙΟΣ,ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ κτλ. - OlaDeka

Μια μεγάλη αποκάλυψη για την συμφωνία για τα έργα του TAP – Η συμφωνία έγινε τον ΜΑΡΤΙΟ και ο πίνακας των έργων που διέρρευσε πρόσφατα είναι ο ίδιος με αυτόν που συμφώνησαν ΑΓΓΕΛΗΣ,ΚΕΠΑΠΤΣΟΓΛΟΥ,ΓΚΕΤΣΙΟΣ,ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ κτλ.

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΞΕΡΟΥΣ!

ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ την ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ – Απόψε μπαίνει το ΤΕΛΟΣ με τις δικαιολογίες ειδικά από την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ για πρώτη προτεραιότητα κτλ.

Μέσα από το άρθρο μας και το τελικό σχέδιο για τον TAP δείτε καθαρά τις συμφωνίες των έργων.

 

 Ας μας ενημερώσουν από τον δήμο ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ που φαίνονται η που θα χωρέσουν οι προτάσεις του π.Δήμου Αγίων Αναργύρων,Κλεισούρας κτλ……

Και ενώ τον ΜΑΡΤΙΟ στην σύσκεψη που αποφασίσθηκαν οι δράσεις και τα έργα για την Δ. Μακεδονία το ποσό της  Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (Ε.Κ.Ε.) 2015-2019 καθοριστεί στα 7,0 εκατ. € χθες ο δήμαρχος Καστοριάς μιλούσε για 5.

Αυτό αναφέρεται στο ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ TAP που παρουσιάζει αποκλειστικά σήμερα το diktyo1:

»Για την επίτευξη των παραπάνω στόχων έχουν δεσμευθεί τουλάχιστον 7,0 εκατ. € για επενδύσεις μέχρι το τέλος 2019 στα όρια της Δυτικής Μακεδονίας, ενώ πρόσθετο ποσό 1,0 εκατ. € θα είναι διαθέσιμο / αποθεματικό»

 

Στο επίμαχο σχέδιο που συμφώνησαν στις 7 ΜΑΡΤΙΟΥ όλοι, τόνιζαν :

Υπό το πρίσμα των ανωτέρω και προκειμένου να ολοκληρώσουμε έναν ρεαλιστικό και «επιλέξιμο» σχεδιασμό, οι προτάσεις θα πρέπει να αφορούν ενδεικτικά σε:

  • έργα προώθησης της κοινωνικοοικονομικής ανάπτυξης

  • έργα για την προστασία της φύσης

  • έργα για τη βελτίωση του παραγωγικού περιβάλλοντος

  • δράσεις ενίσχυσης της γνώσης στα θέματα ενέργειας και φυσικού αερίου

  • δράσεις ενίσχυσης της τοπικής επιχειρηματικότητας

  • δράσεις ενίσχυσης του πολιτιστικού αποθέματος

κλπ

ΔΕΙΤΕ ολόκληρο το σχέδιο που συμφωνήθηκε και θυμηθείτε τον εμπαιγμό των άλλων περιοχών, ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ,ΚΟΡΗΣΟ,ΛΙΘΙΑ,ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΑ και όχι μόνο, κατέθεσαν και καταθέτουν ακόμη και σήμερα προτάσεις που η δημοτική αρχή λέει τώρα, ΝΑΙ , πρώτη προτεραιότητα άλλα φαίνεται καθαρά στις συμφωνίες που υπάρχουν πως είναι όλα εκτός……

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ TAP – by Petros Smixiotis on Scribd

Φαίνονται καθαρά λοιπόν τα έργα που έχουν προταθεί και έχουν αποφασισθεί και ενώ ο περιφερειάρχης Δ.Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης βδομάδες τώρα δηλώνει πως τα συμφωνήσαμε με βάση τις προτάσεις των δημάρχων και ενώ οι όλοι οι δήμαρχοι εκτός του κ. Αγγελή λένε το ίδιο, στην Καστοριά η δημοτική αρχή μετά τις σφοδρές αντιδράσεις μιλά για προτεραιότητα στις περιοχές που διαμαρτύρονται χωρίς όλα αυτά να φαίνονται πουθενά και επιπλέον δείτε ξανά την λίστα που πρόσφατα βγήκε ως τελική για χρηματοδότηση από τα ανταποδοτικά.
Απλά διαπιστώνουμε πως είναι η ίδια με την συμφωνία του ΜΑΡΤΙΟΥ.

Ας μας ενημερώσουν από τον δήμο ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ που φαίνονται η που θα χωρέσουν οι προτάσεις του π.Δήμου Αγίων Αναργύρων,Κλεισούρας κτλ……

ΛΙΣΤΑ έργων από τα ανταποδοτικά:

Η ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ!!! ΟΛΟΙ ΥΠΟΔΥΟΝΤΑΝ ΤΙΣ ΑΡΣΑΚΕΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ!!! ΟΙ ΠΙΟ ΜΑΥΡΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΑΝΕΣΤΗ ΑΓΓΕΛΗ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΤΟ …ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ!

ΤΑΠ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria