Κυψέλες  Διαχείμασης και Δικαιούχοι Ενίσχυσης της Δράσης 3.2 « Οικονομική Στήριξη της Νομαδικής Μελισσοκομίας» - OlaDeka

Κυψέλες  Διαχείμασης και Δικαιούχοι Ενίσχυσης της Δράσης 3.2 « Οικονομική Στήριξη της Νομαδικής Μελισσοκομίας»

Από το τμήμα Φυτικής και Ζωϊκής Παραγωγής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής  (ΔΑΟΚ) της Π.Ε. Καστοριάς, γίνονται γνωστά τα ακόλουθα:

i) Όλοι οι μελισσοκόμοι πρέπει να υποβάλλουν αίτηση δήλωσης κυψελών διαχείμασης στην Υπηρεσία ΔΑΟΚ μέχρι τις 31/12/2016, διαφορετικά θα αποκλείονται από όλα τα επιδοτούμενα προγράμματα.

ii) Οι δικαιούχοι Ενίσχυσης της Δράσης 3.2 «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας» πρέπει να πληρούν τα εξής βασικά κριτήρια:

α)   Να έχουν βεβαίωση εγγραφής στο Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων (ΜΑΑΕ) ως επαγγελματίες αγρότες.

β)   Να είναι κάτοχοι μελισσοκομικής εκμετάλλευσης τουλάχιστον εκατόν δέκα (110) παραγωγικών μελισσοσμηνών και η ελάχιστη ακαθάριστη αξία της παραγωγής τους να είναι 8.000 Ευρώ.

γ)    Να είναι κάτοχοι μελισσοκομικού βιβλιαρίου σε ισχύ και θεωρημένο τουλάχιστον πριν ένα (1) έτος από την ημερομηνία της αίτησης.

δ)   Να υποβάλλουν την αίτηση δήλωσης κυψελών διαχείμασης στην Υπηρεσία μας έως την 31η Δεκεμβρίου κάθε έτους.

ε)   Να υποβάλλουν την αίτηση δήλωσης για συμμετοχή στη δράση 3.2. «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας» στην Υπηρεσία μας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της. Π.Ε. Καστοριάς στο τηλέφωνο 24673-50237 (αρμόδιος υπάλληλος ο κ. Αθανάσιος  Μπέλλος).

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria