Διευρυμένη σύσκεψη για την διαχείριση των αδέσποτων στη Δυτική Μακεδονία - OlaDeka

Διευρυμένη σύσκεψη για την διαχείριση των αδέσποτων στη Δυτική Μακεδονία

Επιτακτική ανάγκη της σύγκλιση  μιας διευρυμένης σύσκεψης εκπροσώπων όλων των Δήμων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στο αμέσως επόμενο διάστημα, ώστε μέσω ενός γόνιμου διαλόγου να προκύψουν συμπεράσματα και να κατατεθούν  προτάσεις προς τους αρμόδιους φορείς  για την αποτελεσματικότερη διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς,οι οποίες θα  διασφαλίζουν τη δημόσια υγεία και την  ασφάλεια  των πολιτών, καθώς και την ευζωία των ζώων.

Αυτό προέκυψε από την συνάντηση που  πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος του Δήμου Κοζάνης, κατόπιν πρωτοβουλίας της Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος του Δήμου Κοζάνης κ. Τασοπούλου. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης κ. Θεοφύλακτος, οι Αντιδήμαρχοι Εορδαίας και  Σερβίων- Βελβεντού κ. Βύρλιος, και  κ. Κυριακίδης αντίστοιχα και ο εκπρόσωπος του Δήμου Βοΐου κ. Κατσάνος και ο αντιδήμαρχος Άργους Ορεστικού Κώστας Κανδύλης.

Από την συνάντηση αναδείχθηκε η κρισιμότητα του ζητήματος που ταλανίζει τους Δήμους και τις τοπικές κοινωνίες και η ανάγκη για συντονισμένες δράσεις, καθώς έγινε εκτενής συζήτηση για τα  ζητήματα που προκύπτουν  στη διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς από το  ισχύον νομικό πλαίσιο.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ:Σύνταξη-Δέσποινα Αμαραντίδου

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria