ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΕΛΩΝ ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΚΩΤΟΥΛΑΣ - OlaDeka

ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΕΛΩΝ ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΚΩΤΟΥΛΑΣ

Αντιδράσεις στην εισήγηση που ήρθε σήμερα στην οικονομική επιτροπή από τον Βαγγέλη Στεργιόπουλο

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής στον Δήμο ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, η εισήγηση ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ αναβλήθηκε ξαφνικά, για να έρθει όμως σε συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής μέχρι την Παρασκευή λίγο πριν από την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.

Η εισήγηση του ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ με αυξήσεις τελών έχει προκαλέσει αίσθηση και έχουμε τις πρώτες δημόσιες διαφωνίες από την ομάδα της πλειοψηφίας.

 

ΠΑΥΛΟΥ: ΔΕΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΖΩ

«Δεν την ψηφίζω, διαφωνώ με αυξήσεις, έχουμε δεσμευτεί και προεκλογικά. » δηλώνει κατηγορηματικά ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Ζάχος Παύλου και συνεχίζοντας αναφέρει:  «μπορούν να βρεθούν τρόποι να αποφύγουμε αυξήσεις, επαναλαμβάνω για να το ακούσει η κοινωνία δεν ψηφίζω αυξήσεις »

 

ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΩΤΟΥΛΑΣ

Μιλώντας στον alphafm ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΤΟΥΛΑΣ ξεκαθάρισε πως δεν συμφωνεί με καμία αύξηση και για κανέναν λόγο.

» Δεν θα ψηφίσω καμία τέτοια εισήγηση για αυξήσεις, και ως αντιδήμαρχος δεν συμφώνησα ποτέ σε αυξήσεις και ειδικά μια τέτοια εποχή που έχουν εξαντληθεί οικονομικά οι πολίτες, η αύξηση τελών είναι η εύκολη λύση. Θα πρέπει πρώτα να εξαντληθούν όλες οι εναλλακτικές ή περικοπές για να αποφευχθεί η παραμικρή επιβάρυνση με αυτά τα δεδομένα ανεργίας»

 

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria