Γούνα: Πραγματοποιήθηκε η 16η China Suning Fur Culture Expo στην Hebei της Κίνας - OlaDeka

Γούνα: Πραγματοποιήθηκε η 16η China Suning Fur Culture Expo στην Hebei της Κίνας

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Η 16η China Suning Fur Culture Expo πραγματοποιήθηκε στις 28 Οκτωβρίου στο Suning, επαρχία Hebei της Κίνας. Η έκθεση χορηγήθηκε από την China Leather Industry Association, την China Animal-by product Marketing Association, την Young Entrepreneur Fur Committee, την Hebei Fur Industry Association και η οργάνωση έγινε απο την Suning Fur and Leather Association, Huasi Holding Company Limited. Η έκθεση στηρίχτηκε απο την Παγκόσμια Ομοσπονδία Γούνας και την China Light Industry Association.

Ο κ. Γιάννης Μανάκας, πρόεδρος της IFF, ο κ. Li Yuzhong, γενικός διευθυντής της China Leather Industry Association, ο κ. Pan Zhongshu, Πρόεδρος της China Animal-By product Marketing Association και ο κ. Mike He, πρόεδρος της Young Entrepreneur Committee παρεβρέθηκαν στην τελετή έναρξης μαζί με αντιπροσώπους των οίκων δημοπρασιών γούνας, διάσημων εταιριών γούνας, ηγετών της επαρχιακής κυβέρνησης της Hebei και άλλους αρχηγούς σχετικών βιομηχανικών συναιτερισμών. Περισσότεροι απο 800 καλεσμένοι παρεβρέθηκαν στο event αντιπροσωπεύοντας την αλυσίδα γούνας – φάρμες, βυρσοδεψεία, παραγωγή, λιανική και media.

Το απόγευμα της 28ης, το International Fur Trade Summit Forum επωνομαζόμενο ως New Trend and New Opportunities (Νέα Τάση και Νέες Ευκαιρίες) πραγματοποιήθηκε εδώ. Το φόρουμ διοργανώθηκε στα επιμέρους στοιχεία της Ιnternational Fur Trade and China Fur Market. Ειδικοί απο όλο τον κόσμο ήταν καλεσμένοι στο φόρουμ για να συζητήσουν την κατάσταση και ανάπτυξη του παγκόσμιου εμπορίου γούνας.

Ο κ. Μανάκας παρουσίασε την τελευταία τάση του παγκόσμιου εμπορίου γούνας και την εξερεύνηση νέων αγορών της IFF. Εξέφρασε αυτοπεποίθηση και θετική πνεύμα ως προς το εμπόριο γούνας.

Αναφέρθηκε επίσης στην νέα κατάσταση και αλλαγές του παγκόσμιου εμπορίου γούνας. Αντιπρόσωποι οίκων δημοπρασιών και εταιρίες γούνας του Hong Kong εξέφρασαν την γνώμη τους πάνω στο νέο μοντέλο και τις αλλαγές των δημοπρασιών καθώς και στην σημασία της μετάβασης, ενσωμάτωσης και συνεργασίας.

Σε αυτή την έκθεση, 13 εταιρίες υπέγραψαν συμβόλαια και το ποσό επενδύσεων έφτασε τα 2.5 δισεκατομμύρια Yuan.

manakas-china

 

640-4_Fotor

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria