Αδαμόπουλος: Οι Κλεισουριώτες έχουν δίκιο - Ο δήμαρχος πρέπει να το σκεφτεί πιο σωστά - OlaDeka

Αδαμόπουλος: Οι Κλεισουριώτες έχουν δίκιο – Ο δήμαρχος πρέπει να το σκεφτεί πιο σωστά

Βίντεο

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς είχαν σήμερα οι κάτοικοι της Κλεισούρας, για το θέμα των ανταποδοτικών έργων του TAP. “Ο Περιφερειάρχης έβαλε τους δημάρχους να αποφασίσουν για τα έργα του TAP”, δήλωσε…

Τη διαμαρτυρία τους για  απουσία των αιτημάτων τους από τα ανταποδοτικά έργα του TAP (Trans Adriatic Pipeline– Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου) εξέφρασαν κάτοικοι της Κλεισούρας στον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Σωτήρη Αδαμόπουλο, σε συνάντηση που πραγματοποίησαν την Παρασκευή 07 Οκτωβρίου στο γραφείο του, στην ΠΕ Καστοριάς.

Ο κ. Αδαμόπουλος άκουσε με προσοχή τους κατοίκους,  εκφράζοντας την  συμπαράστασή του στα δίκαια αιτήματά τους, καθώς η Κλεισούρα δεν έχει συμπεριληφθεί στο μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Δήμου Καστοριάς και Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για τα ανταποδοτικά του TAP, αν κι ο αγωγός διέρχεται σε μήκος περίπου 6 χ.λμ. από την περιοχή.

tap-adamopoulos-kleisoura

Κύριο αίτημα των κατοίκων είναι να συμπεριληφθεί  στις προτάσεις του Δήμου Καστοριάς το κόστος μελέτης και ένα μέρος για την κατασκευή του έργου « Η ξυλοτηλεθέρμανση στην Κλεισούρα», ύψους περίπου 500.000€.

Να σημειωθεί ότι τις προτάσεις για τα αντισταθμιστικά οφέλη των περιοχών από τις οποίες θα διέρθει ο TAP, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θόδωρος Καρυπίδης τις είχε ζητήσει από τους ίδιους τους Δημάρχους.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria