40.000 ΤΕΤΡΑΔΙΑ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - OlaDeka

40.000 ΤΕΤΡΑΔΙΑ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η παραλαβή έγινε παρουσία του Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Βασίλη Μιχελάκη και του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Κωνσταντίνου Κωνσταντόπουλου

Σαράντα χιλιάδες τετράδια παρέλαβε την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, παρουσία του Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Βασίλη Μιχελάκη και του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Κωνσταντίνου Κωνσταντόπουλου, προσφορά του υπουργείου Εσωτερικών και ειδικότερα του Εθνικού Τυπογραφείου, για να διατεθούν σε μαθητές της Α/θμιας Εκπαίδευσης στα σχολεία της Δυτικής Μακεδονίας.

Πρόκειται για την ολοκλήρωση μιας διαδικασίας που ξεκίνησε πριν από περίπου έξι μήνες σε συνεργασία με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Χριστόφορο Βερναρδάκη, μια κίνηση κοινωνικού σκοπού, που υλοποιείται στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

«Η διανομή των τετραδίων είναι μια προσπάθεια της περιφέρειας να στηρίξει τα παιδιά και τις ευπαθείς ομάδες. Κάθε μαθητής θα πάρει από δύο τετράδια και τα υπόλοιπα θα μοιραστούν μέσα από το Ταμείο της Φτώχειας, όπου είναι καταγεγραμμένες οι οικογένειες με οικονομικά προβλήματα, στα παιδιά των οικογενειών αυτών», δήλωσε κατά τη διάρκεια της παραλαβής ο Περιφερειάρχης Θ. Καρυπίδης ευχαριστώντας δημόσια τον αρμόδιο υπουργό κ. Βερναρδάκη για την αποτελεσματική συνεργασία που υπάρχει μεταξύ υπουργείου και περιφέρειας.   

teradia-karyp

tetr-ka

tetrad-kar

tetrad-mix

tetradia-karypidhs tetradia-karypidis

tetradia-mixel

tetradia

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria